Dokumentti paljastaa Martha Stewartin pettäneen ex-aviomiestään: "En usko hänen tienneen"

Liikenainen Martha Stewart kertoo uudessa Martha-nimisessä dokumentissaan, että oli uskoton ex-aviomiehelleen Andy Stewartille heidän liittonsa aikana.

Kotitalousguru Martha Stewart, 83, paljastaa uudessa Martha-Netflix-dokumentissaan olleensa uskoton ex-miehelleen Andy Stewartille

– Nuoret naiset, kuunnelkaa neuvoani, jos olette naimisissa ja miehenne alkaa pettää teitä, hän on paskiainen. Lähtekää pois siitä avioliitosta, Martha sanoo dokumentin trailerilla. 

Alta voit katsoa Martha-dokumentin trailerin.

Tuottaja tiedustelee sitten, eikö Marthalla itsellään ollut suhde jo varhain. 

– Kyllä, mutta en usko, että Andy tiesi siitä koskaan, Martha vastaa. 

Ex-pari oli naimisissa lähes kolme vuosikymmentä solmittuaan avioliiton vuonna 1961. He saivat tyttärensä Alexis Stewartin vuonna 1965 ja erosivat lopulta vuonna 1990.

Martha kertoi Peoplelle vuonna 2020, että avioero oli rankka. 

– Avioero oli minulle kamala asia, koska olimme perheeni ensimmäiset eronneet. Ja se, ettemme ole puhuneet avioeron jälkeen, on vielä tuskallisempaa. Mutta olen hyvin vahva ja motivoitunut jatkamaan elämää, Martha kertoi tuolloin. 

Marthan uudessa Netflix-dokumentissa seurataan kulinaristi-ikonia aina teinivuosista, jolloin hän oli malli, Yhdysvaltojen ensimmäiseksi itse tehdyksi naismiljardööriksi asti.

Dokumentissa nähdään niin ikään Marthan elämää liittovaltion vankilassa, kun hän vietti vuonna 2004 viisi kuukautta kaltereiden takana. Hänet todettiin tuolloin syylliseksi muun muassa osakkeiden myyntiin liittyvään salaliittoon ja oikeuden estämiseen. 

– Olin pokaali näille idiooteille. Minut raahattiin eristysselliin ilman ruokaa tai vettä. Nuo syyttäjät olisi pitänyt laittaa Cuisinart-keittimeen ja laittaa se täysille kierroksille, Martha sanoo trailerissa. 

Dokumentti tulee Netflixiin 30. lokakuuta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat