Doug Shedden teilaa Petteri Sihvosen – valmentajalta kovaa tekstiä SM-liigavuosista: "Olisi pitänyt haastaa oikeuteen"

SM-liigasta ja Leijonien peräsimestä tuttu kanadalaisvalmentaja Doug Shedden ei muistele Petteri Sihvosen toimintaa kovinkaan lämpimästi.

Tällä haavaa Saksan DEL-liigassa Iserlohnia valmentava Shedden otti alkuviikosta osaa MTV Urheilun Liigaviikko-ohjelman kysymysosioon. Yleisölle annettiin mahdollisuus esittää kysymys kiekkoasiantuntija Petteri Sihvoselta.

Shedden kysyi kommenttikentässä, miksi Sihvonen on "niin ääliö".

– Why is he such a jerk? Shedden kirjoitti sanatarkasti. 

Saksasta tavoitettu valmentaja kertoo, että osallistui keskusteluun hetken mielijohteesta.

– Näin postauksen Facebookissa ja päätin kirjoittaa viestin. En ajatellut, että siitä tulee mikään juttu.

– Hyvä, jos ihmiset ottivat sen vitsinä, Shedden toteaa.

Juttu jatkuu kuvan alapuolella.

Sihvonen arvosteli vuosina 2005–2008 SM-liigassa HIFK:ta ja Jokereita valmentaneen Sheddenin joukkueiden pelaamista takavuosina kovin sanoin mediassa. Leijonat MM-pronssille keväällä 2008 piiskannut käskijä muistelee aikoja edelleen päätään pudistellen.

– Petteri oli se kaveri, joka oli aina minua vastaan, kun valmensin Suomessa. Hän ei ollut ikinä paikalla vetämissäni harjoituksissa tai haastatellut minua, mutta oli aina kimpussani ja puhui paskaa. Hän ei ole lempityyppejäni, Shedden sanoo nyt.

– Olisi pitänyt haastaa hänet oikeuteen kunnianloukkauksista. Hän kirjoitti juttujaan päivästä toiseen, ex-leijonaluotsi heittää. 

Sihvonen vastasi Shedden heittoon Liigaviikossa viime torstaina. Katso MTV Urheilun kiekkoasiantuntijan vastaus pääkuvan videolta!

Ristiriitaisena ja provosoivana kiekkoanalyytikkona uransa luonut Sihvonen saa puheistaan tasaisesti näpeilleen sekä perinteisessä että sosiaalisessa mediassa. SM-liigassa Pelicansia 41 ottelua (joista kuusi voittoa) valmentanutta Sihvosta muistutetaan usein umpisurkeasta rekordista.

– Hän on ansainnut sen, se on varma, Shedden päättää.

Doug Sheddenin kuulumisia ja mietteitä tarjolla lähiaikoina laajemmin MTV Urheilun verkkosivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat