Draamaa SM-liigassa: kultakypärä Ben Tardifiltä älytön temppu – lensi pihalle Lahdessa

KooKoo-kultakypärä Ben Tardifiltä älytön temppu: poikittainen naamaan, lentää pihalle Lahdessa 2:40

Jääkiekon SM-liigassa Lahden Pelicans isännöi torstain kierroksella Kouvolan KooKoota.

KooKoo siirtyi toisen erän alkuhetkillä 3–2-johtoon, kun Axel Ottosson löysi maalille vapaaksi jääneen Radek Koblizekin, joka napautti kiekon nuottaan.

Pelicans kuittasi ajassa 25.02, kun se pyöritti ylivoimaa. Ryan Lasch riisti kiekon ja tarjosi paikan Nathan Schnarrille, joka ei erehtynyt.

Lahden ilta sai dramaattisen käänteen ajassa 28.38, kun KooKoon kultakypärä Ben Tardif teki törkytempun. Tardif täräytti poikittaisella mailalla Pelicansin Michal Jordania naamaan.

Video tästä näkyy jutun yläreunasta.

Ottelun tuomaristo tarkisteli tapahtunutta videolta. Lopputulos: Tardif isoista ovista pihalle: 5+20-minuuttia.

Pelicans osui seuranneella ylivoimalla, kun Lars Bryggman vei isännät 4–3-johtoon.