Dramaattinen käänne ManU-ongelmatähden ja Erik ten Hagin rumassa sotkussa

Nyt kuuluu kummia Valioliiga-jätin Manchester Unitedin tähtilaiturista Jadon Sanchosta ja seuran managerista Erik ten Hagista.

Sancho ja ten Hag ehtivät olla pitkään "sotapolulla", kun Sancho reagoi tulisesti Manchester United -käskijän ten Hagin peluutusratkaisuun.

Tapauksen juuret ulottuvat viime syyskuulle, kun ten Hag pudotti Sanchon kokonaan ulos Unitedin pelaavasta kokoonpanosta Arsenal-ottelun alla. Ten Hag perusteli ratkaisua Sanchon asenneongelmilla ja sillä, "ettei tämä ollut harjoitellut riittävän laadukkaasti".

Sancho ei tätä hyväksynyt.

– Älkää uskoko kaikkea, mitä luette. En anna ihmisten sanoa minusta asioita, jotka eivät pidä paikkaansa. Olen harjoitellut erittäin hyvin tällä viikolla, Sancho kirjoitti sosiaalisessa mediassa, jatkaen tulisesti:

– Olen ollut syntipukki jo pidemmän aikaa, mikä ei ole reilua.

Ten Hag ei tästä pitänyt. Hollantilaismanageri hyllytti Sanchon totaalisesti, eikä brittihyökkääjä saanut enää osallistua Unitedin edustusjoukkueen toimintaan. Ten Hag vaati Sancholta julkista anteeksipyyntöä, mitä ei tippunut.

Sancho lainattiin talvella Saksan Bundesliiga-seura Borussia Dortmundin riveihin.

Nyt eteen on tullut dramaattinen käänne.

Jalkapallon siirtoguru Fabrizio Romano raportoi, että Sancho kävi hyvin positiivishenkisen keskustelun ten Hagin kanssa aiemmin tällä viikolla. Romanon mukaan kaksikko puhdisti tapaamisessa välejään.

– Ten Hag ja Sancho pääsivät sopuun ja he jättivät riidat taaksensa, Romano kertoo.

Sancho on nyt palannut Unitedin harjoitteluvahvuuteen. Hän on näillä näkymin mukana myös Unitedin tulevissa harjoituspeleissä.

Sancho, 24, siirtyi kesällä 2021 Borussia Dortmundista Unitediin 85 miljoonan euron kaupassa. Hän on pelannut urallaan 23 A-maaottelua Englannin paidassa.

Lue myös:

    Uusimmat