Eminemistä tulossa isoisä – tytär odottaa esikoistaan

Eminemin tytär Hailie Jade odottaa lasta. 

Räppärilegenda Eminemin, 51, tytär Hailie Jade Scott, 28, odottaa esikoistaan. Eminem julkaisi torstaina kotivideoista koostuvan musiikkivideonTemporary-kappaleelleen. 

Videon lopussa nähdään pätkä, jossa Hailie tuo isälleen pelipaidan numerolla 1 varustettuna. Paidassa lukee isoisä. Hän myös antaa tälle ultraäänikuvan vauvasta. 

Hailie jakoi ilouutisen myös Instagram-tilillään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Hailie avioitui toukokuussa puolisonsa Evan McClintockin kanssa. Pariskunta aloitti seurustelun vuonna 2016. He kihlautuivat vuoden 2023 helmikuussa. 

Hailie on sosiaalisen median vaikuttaja ja podcastaaja. Hän on tehnyt viime kesästä saakka Just a Little Shady -podcastia juontajatoverinsa Brittany Ednien kanssa. 

Eminem sai Hailien pitkäaikaisen puolisonsa Kim Scottin kanssa vuonna 1995. Ex-parin yhteinen, monivaiheinen ja riitaisa taival tuli viimeiseen päätökseensä vuonna 2006. 

Scottin lisäksi Eminemilla on kaksi lasta, jotka hän on adoptoinut: 31-vuotias Alaina Marie Mathers, joka on Kim Scottin edesmenneen sisaren Dawn Scottin lapsi, sekä 22-vuotias Stevie Laine Mathers, joka on Kim Scottin ja tämän edesmenneen entisen puolison Eric Hartterin lapsi. 

Eminem adoptoi Alaina Marie Mathersin 2000-luvun alussa tämän äidin kamppaillessa vaikean huumeriippuvuuden kanssa. Samoin Stevie Laine Mathersin Eminem adoptoi samoihin aikoihin, sillä myös tämän vanhemmilla oli vaikea päihde- ja huumeriippuvuus.

Lue myös:

    Uusimmat