Ensisilmäyksellä-tähti meni naimisiin lumimyrskyn keskellä – julkaisi otoksia hurjan käänteen saaneista häistään

Ensisilmäyksellä-sarjan Ted Mosbyna tunnettu Josh Radnor on löytänyt sydämensä valitun ja mennyt naimisiin.

Ensisilmäyksellä-sarjasta (eng. How I Met Your Mother) tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä Josh Radnor on sanonut "tahdon" ja mennyt naimisiin kumppaninsa, kliinisenä psykologina työskentelevän Jennifer Jacobsin kanssa. 

Radnor julkaisi Instagram-tilillään otoksia pariskunnan talvisista häistä, jotka näyttelijän mukaan pidettiin lumimyrskyn keskellä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Menin naimisiin! Kaksi viikkoa sitten. "Kevyessä" lumimyrskyssä. Se oli todella ihmeellinen, lumisen autuuden täyttämä viikonloppu, Radnor kirjoittaa päivityksessään. 

– En saata uskoa äärimmäisen hyvää onneani saadessani kutsua tätä erityistä naista vaimokseni. 

Sääolosuhteet olivat yhdysvaltalaismedioiden mukaan niin rajut, että kaikkien häävieraiden oli vietettävä yl juhlapaikalla vaarallisten ajo-olosuhteiden vuoksi. 

Pariskunta tapasi toisensa CNN:n mukaan vuonna 2022 psykedeelisen matkan meditaatioseremoniassa ja Radnor kosi Jacobsia matkalla Joshua Treen kansallispuistossa. 

Radnor kommentoi New York Timesille hääyönsä puolestaan olleen "kylmä ja ahdistusta aiheuttava" mutta myös "kosminen ja jumalallinen".

Ensisilmäyksellä-sarjassa vuosina 2005-2014 Radnor näytteli sarjan yhtä päähenkilöä Ted Mosbya, joka etsii läpi sarjan lastensa äitiä. 

Lue myös:

    Uusimmat