Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttujen Niinan ja Larin vauva syntyi – tuore isä MTV Uutisille: "Aivan kuin olisi eri maailmassa"

Ensifreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Niina Pitkänen ja Lari Köymäri saivat perheenlisäystä. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 8. kaudella avioituneet ja rakastuneet Niina Pitkänen ja Lari Köymäri saivat alkuillasta 16. marraskuuta tytön. Köymäri kertoi MTV Uutisille 21. marraskuuta, että vauva-arki on lähtenyt sujumaan oikein kivasti.

– Olemme tutustuneet toisiimme ja itseemme. Sanoin taksikuskille, kun kotiuduimme synnäriltä, että aivan kuin olisi eri maailmassa, Köymäri kertoi. 

Synnytys sujui Köymärin mukaan hyvin.

– Jäimme käynnistysosastolle, jossa synnytys käynnistettiin lääkkeillä. Synnytyksen jälkeen olimme kaksi päivää osastolla, jossa seurattiin vauvan vointia, ja äiti ja isi saivat ottaa iisiä. Synnytyksen jälkeen äiti oli leikkaussalissa, ja jäimme kaksin juuri vastasyntyneen vauvan kanssa. Siinä pesin hänet, vaihdoin vaipan ja ruokin, Köymäri kertoi sairaalassa olosta.

Isäksi tuleminen on tuntunut Köymäristä hyvin luonnolliselta. 

– Omassa arvomaailmassa lapset ovat olleet asia, josta saa paljon irti. Koen perheen ja lapset arvokkaiksi jutuiksi. Olen viettänyt aikaa sisarusteni lasten kanssa setänä ja enona paljon, joten vauvan hoitaminen lähti selkäytimestä, Köymäri kertoi. 

Pienen tulokkaan nimestä on jo aavistus, mutta vanhemmat vielä katsovat, tuntuuko nimi sopivalta vielä myöhemminkin. 

– Energiseen ja pirteään luonteeseen sopiva vahvatahtoisen tytön nimi on ollut mielessä. Tyttö ei turhasta huuda, mutta on liikkuvainen ja eläväinen, kuten jo ultrissa käydessä huomasimme, Köymäri kertoi.

Pitkänen jakoi perheestä kuvan Instagramiin 19. marraskuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pitkänen kertoi ilouutisesta Instagramissa. 

– Alkuillasta keskiviikkona saimme kokea kaikista mullistavimman kokemuksen ja tyttäremme syntyi. Saimme odotella neitiä vähän pidempään, mutta kaikki oli sen arvoista. Olemme jo kotiutuneet ja ihmettelemme nyt tätä elämää tästä eteenpäin kolmistaan. Koko perhe voi hyvin. Iso kiitos naistenklinikan synntysosaston porukalle. Jäitte mieliimme lämmöllä, Pitkänen kiitteli vuolaasti. 

Pitkäsen julkaisu on kerännyt valtaisan määrän onnitteluja. 

– Niin paljon onnea koko perheelle! Ihanaa, juontaja Vappu Pimiä kirjoitti. 

– Ihanat! Onnea, sisua ja siunausta koko perheelle, Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija ja pappi Kari Kanala kommentoi.

– Ihana kuulla. Onnea koko perheelle, samaisella ETA-kaudella avioitunut Venla onnitteli.

Sekä Pitkänen että Köymäri seurasivat viimeisinstä Ensitreffit alttarilla -kautta. 

– Viimeisen jakson katsoimme itseasiassa vielä sen jälkeen, kun synnytys oli jo käynnistetty, Köymäri kertoi. 

Ensitreffit alttarilla on katsottavissa maksutta MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat