Ensitreffit alttarilla tulee taas – pareille uusi käytäntö hääpäivän aamulle

Suosikkisarja Ensitreffit alttarilla palaa jälleen ruutuun 3. syyskuuta. 

Katsojia jo 10 kauden ajan ilostuttanut Ensitreffit alttarilla -sarja nähdään jälleen MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 3. syyskuuta alkaen. Jo 11. kaudella kuusi toisilleen tuntematonta sinkkua antaa tuttuun tapaan avaimet asiantuntijoiden käsiin toiveenaan löytää tosirakkaus. 

Uutena käytäntönä puolisot saavat hääpäivän aamuna toisiltaan ääniviestit, jotka herättävät niin ihastusta kuin kyyneliä. Häiden jälkeen parit pääsevät kokemaan parisuhteen huiput ja kuopat pikavauhtia.

Tuleva kausi on täynnä tunnemyrskyjä ja ennennäkemättömiä käänteitä, kun hyvistä lähtökohdista ja suurista odotuksista huolimatta persoonat kolisevat yhteen ja menneisyyden kurjat kokemukset alkavat nostaa päätään.

Ohjelman asiantuntijoina toimivat totutusti Kari Kanala, Tapani Alanen ja Hanna Myllymaa, jotka tarjoavat pareille apuaan ja tukeaan.

Parien matkaa seurataan yhteensä 13 jakson verran. Kauden päätteeksi nähdään odotettu Mitä meille kuuluu? -jakso, jossa päästään näkemään, miten parien elämä on sujunut kuvausten jälkeen.

Alta voit tutustua kauden asiantuntijoihin:

Hanna Myllymaa, pariterapeutti

Ratkaisukeskeisestä, mutta sydämellisestä otteestaan tuttu Hanna Myllymaa toimii asiantuntijana neljättä kertaa. Parien löytyminen on aina mittava prosessi, johon paneudutaan kuukausien ajan. Parisuhteeseen ryhtyessä osallistujista ilmenee kuitenkin aina piirteitä, jotka tulevat yllätyksenä niin asiantuntijoille kuin osallistujalle itselleen.

Tuleva kausi on erittäin mielenkiintoinen. Osallistujat ovat uskaltaneet avata omaa kokemustaan poikkeuksellisella tavalla, ja luvassa on draamaa, jota ei ole ennen tässä ohjelmassa nähty, Hanna summaa.

Tapani Alanen, psykoterapeutti

Kolmatta kertaa Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijana toimiva Tapani Alanen on tunnettu lempeästä tyylistään. Särmää ei kuitenkaan puutu, kun sitä tarvitaan. Parien tukeminen, mutta myös ajattelun haastaminen ongelmatilanteissa onkin yksi asiantuntijoiden tärkeimmistä tehtävistä.

 Tunneyhteyden löytäminen voi olla joskus todella vaikeaa, vaikka parissa on paljon hyvää. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei siis tästä kaudesta puutu, mutta yhtä lailla nähdään tietenkin myös lämpöä ja lempeä, Tapani kertoo.

Kari Kanala, pastori

Suomalaisten suosikkipastori Kari Kanala toimii asiantuntijana Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa jo kahdeksatta kertaa. Hänelle tärkeintä on, että toisilleen sopivat ihmiset laitetaan asiantuntijoiden toimesta yhteistä elämää, ei vain ohjelmaa varten. Jos parin arki ja tärkeät arvot kohtaavat, ollaan jo pitkällä.

Kun rakkaus syttyy, voidaan aina kysyä, onko kyse sattumasta, kohtalosta vai peräti johdatuksesta – vai onko kyseessä näiden kaikkien yhdistelmä? Varmaa kuitenkin on, että tälläkin kaudella etsitään ja löydetään rakkautta, Kari toteaa. 

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Uusimmat