Entinen huippulupaus tienasi 10000 euroa viikossa – asuu nyt kodittomana kadulla: "Juon niin paljon kuin pystyn"

Englantilainen Jacob Mellis siirtyi 16-vuotiaana reilun miljoonan euron siirtosummalla Sheffield Unitedista Chelseaan. Nyt 16 vuotta myöhemmin Mellis asuu kodittomana kadulla. Mellis kertoi ongelmistaan Daily Mailille.

Nykyään 32-vuotias Mellis tienasi Chelseassa noin 10000 euroa viikossa. Pesti päättyi kuitenkin vuonna 2012, kun Mellis oli laukaissut savukranaatin seuran harjoituskeskuksessa. Hän on kärsinyt lukuisista henkilökohtaisista vaikeuksista, mutta yksi suurimmista on alkoholinkäyttö.

– Juon niin paljon kuin pystyn, jotta voin vähentää stressiä. Käytän sen mahdollisuuden aina heti, Mellis kertoi.¨

Mellis nähtiin kertaalleen Chelsea-vuosien aikana Mestarien liigassakin. Alkoholiongelma näkyi jo tuolloin, sillä hän saattoi ilmestyä harjoituksiin humalassa. 

David Luiz ei puhunut paljoakaan englantia, mutta kerran hän kysyi lämmittelyn aikana, että haloo, oletko sinä juonut? Hän teki sormellaan eleen, että tulisiko minun lopettaa, Mellis sanoi.

Chelsean jälkeen Mellis pelasi useissa eri Englannin alempien sarjojen seuroissa. Ura sai kuitenkin lopullisen sinettinsä viime vuonna, kun Mellis loukkasi polvensa. Mellis on nyt koditon. Ystävät joskus maksavat hänelle hotellihuoneen ja joskus hän menee veljelleen Nottinghamiin.

– Joka päivä mietin, että minne menisin. Minulla on perhe, mutta en halua joutua turvautumaan heihin. Haluan yrittää tehdä asioita itse. Minusta tuntuu, että en oikein ymmärtänyt, millainen kyky minulla oli, Mellis päätti.

Lue myös:

    Uusimmat