Tämä Erika Vikmanin asu on kohauttanut kaikkein eniten

Erika Vikman kertoi pukeutumisen olevan hänelle kuin puoli ruokaa poptähteydestä.

Laulaja Erika Vikman vieraili lauantaiaamuna Huomenta Suomen haastattelussa kertomassa muun muassa Sukuni salat -kokemuksestaan sekä poptähteydestään.

Vikmanin uran läpimurto tapahtui vuonna 2020, kun hän osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun  Cicciolina-kappalellaan. Vuonna 2021 laulaja julkaisi toisen jättihitin Syntisten pöytä, joka on hänen mukaansa edelleen hänen suurin kappaleensa.

Vikman oli ollut julkisuudessa jo ennen Uuden Musiikin Kilpailua, Cicciolinaa ja Syntisten pöytää. Hän on kilpaillut elämänsä aikana useissa lauluohjelmissa, ja vuonna 2016 hänet kruunattiin tangokuningattareksi

Vasta Cicciolinan ja Syntisten pöydän myötä Vikman kuitenkin koki, että hänet nähtiin julkisuudessa sellaisena kuin hän toivoi.

– Eli musiikin, popin ja sen kautta, mitä haluan musiikillani sanoa. Haluan tehdä ikonisia biisejä, jotka soivat festareilla ja yökerhoissa. Se on se juttu, ja silloin vhdoin saavutin sen, Vikman sanoi.

Vikmanin pop-uralla tärkeässä roolissa on musiikin lisäksi ollut alusta saakka myös visuaalinen puoli, ja hänet tunnetaankin rohkeana ja räväyttävänä pukeutujana. Hän ei kertomansa mukaan halua olla pop-tähti, joka ei käyttäisi hyväkseen tilaisuutta leikkiä erilaisilla tyyleillä.

– Rakastan pukeutua ja luoda lava-asuja, stailata itseäni ja käyttää hyviä stylisteja. Se, että saa pukeutua kiinnostaviin asuihin ja semmoisiin, jotka saattavat myös harmittaa joitain, on minulle puoli ruokaa koko jutusta, hän kertoi.

Vikmanin mukaan hänen tähän mennessä kohauttanein asunsa nähtiin hänen vieraillessaan Käärijän keikalla It’s Crazy It’s Part2-keikalla BÖLE Arenalla toukokuussa.

– Minulla oli vain tähdenmuotoiset nännitarrat ja ihan läpinäkyvä paita, ja lauloin siinä asussa Käärijän keikalla. Katsoin videoista, että huhhuh. Itsellenikin tuli olo, että jes jes, naisella on siinä lihaa, joka näkyy, hän nauroi.  

– Piti itsekin pyyhkäistä hikikarpaloa, kun katsoi sitä, mutta sairaan hyvännäköinen, hän jatkoi.

Näet kuvan kyseisestä asusta alla olevasta upotuksesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Yllä olevalta videolta näet koko haastattelun, jossa Vikman puhuu muun muassa hänen Instagram-tiliinsä liittyvästä toistuvasta riesasta. 

Lue myös:

    Uusimmat