Suodatinkahvit ja moccamasterit alkavat olla suomalaiskodeissa jo mennyttä aikaa – nyt aamulla herätään espresson tai cappuccinon voimalla. Erikoiskeitinten suosio kasvaa, ja vaihtoehtojen määrä muistuttaa jo suoranaista runsauden pulaa. Espresson lisäksi kotibarista hallitsee tietenkin myös lattet, moccachinot ja café au laitit.
Täysautomaatteja, puoliautomaatteja ja vipuvarsikeittimiä
Helpoimmat erikoiskeittimet toimivat annosnapeilla tai kapseleilla, eikä käyttäjän tarvitse tehdä muuta kuin lisätä vesi ja painaa nappulaa. Täysautomaattisten koneiden lisäksi tarjolla on puoliautomaatteja, joissa kahvi laitetaan itse sihtiin ja myös maito vaahdotetaan omin toimin, sekä kotioloissa harvinaisempia vipuvarsikeittimiä, joissa paine luodaan vipua käsin vääntämällä.






