Erimielisyyttä MM-rallin kuumasta perunasta: "Viimeinen asia, jota Thierry Neuville haluaa"

Missä kisassa maailmanmestaruus ratkeaa? MTV:n rallitiimin keskuudessa erimielisyyttä 1:25
Missä kisassa maailmanmestaruus ratkeaa? MTV:n rallitiimin keskuudessa erimielisyyttä.

Thierry Neuvillellä on matemaattinen mahdollisuus saavuttaa ralliuransa ensimmäinen MM-titteli jo Chilessä tulevana viikonloppuna. MTV Urheilun rallitiimin sisällä mestaruuden ratkeamisen aikataulu aiheuttaa erimielisyyttä.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Vaikka Neuville johtaa sarjaa 34 pisteen erolla Hyundai-tallitoveriinsa Ott Tänakiin, tittelin ratkeaminen Chilessä vaatisi käytännössä ihmeitä. Tulevan viikonlopun jälkeen ajetaan vielä Keski-Euroopassa sekä Japanissa, ja yhdestä kisasta on mahdollista saada maksimissaan 30 pistettä. Tänakin lisäksi myös Toyotan Sébastien Ogier lukeutuu vielä belgialaisen haastajiin. 

Loppukauden mestaruustaisto nousi puheeksi myös MTV Urheilun studiossa Kreikan osakilpailun jälkeen. Voisiko Neuville juhlia MM-kultaa jo Keski-Euroopassa vai jännitetäänkö tittelin kohtaloa vielä Japanissakin?

– Viimeinen asia, jota Thierry Neuville haluaa, on se, että taistelu menee Japaniin. Olemme nähneet Japanissa niin paljon draamaa, että se pitää hoitaa ennen sitä, MTV Urheilun selostaja Juho Kokko linjasi. 

Asiantuntijat Jari Ketomaa ja Riku Tahko olivat eri mieltä. Ketomaa perusteli kantaansa Toyotan vauhdilla Chilen sorakisassa, ja nosti esiin myös Kalle Rovanperän roolin. Tahko nojasi puolestaan teknisiin ongelmiin liittyviin todennäköisyyksiin. 

Kuuntele arviot yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat