Erin Anttila: En tiedä haluanko lapsia

Huippusuositusta Nylon Beat -yhtyeestä aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Erin tekee nykyisin menestyksekästä soolouraa.

Kun Nylon Beat hajosi 2000-luvun alkupuolella, alkoi Erinin elämässä etsikkoaika. Laulaminen ei enää kiinnostanut ja nainen muuttikin asumaan vähäksi aikaa äitinsä kotimaahan Irlantiin. Irlannissa Erin opiskeli musiikin tekoa ja taidot otettiinkin käyttöön myöhemmin.

Suomenkielellä tehty soolomateriaali löi läpi paremmin kuin Erin koskaan kuvitteli ja siitä kiitoksena naiselle tuli viisi Emma-ehdokkuutta.

Sooloura porskuttaa eteenpäin paremmin kuin koskaan, joten Erin takookin nyt kun rauta on kuumaa. Ja jos se Erinistä itsestään on kiinni, ei uraputki katkea välttämättä edes äitiyslomaan.

– En tiedä alkaako biologinen kello koskaan tikittämään. Mulla on kolme sisarusta ja heillä kaikilla on lapsia. Meidän perheessä on yhdeksän lapsenlasta. Mä luulen, ettei se ehdi alkaa tikittämään kun saa hoitaa niitä silleen tarpeeksi. Saas nähdä, Erin vastaa naurahtaen Viihdeuutisille biologisen kellon tikityksestä.

Erin Anttila on ollut naimisissa kitaristi Vesa Anttilan kanssa vuodesta 2005. Yhtä pariskunta on pitänyt jo Nylon Beat -ajoista lähtien.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat