Erojuristi varoittaa arkisesta mokasta, joka pilaa avioliiton pikkuhiljaa

Yhdysvaltalainen avioerojuristi kertoo, mikä miesten tekemä virhe pilaa useimmat avioliitot.

Yhdysvaltojen New Jerseyssä sijaitsevassa lakifirmassa työskentelevä Sara Corcoran kertoo hitiksi nousseella TikTik-videollaan lakifirman tilillä, millaiseen virheeseen miehet usein avioliitoissaan sortuvat. Videosta uutisoi New York Post.

Avioeroihin erikoistunut Corcoran kuvailee mokaa "ykkösvirheeksi, jonka miehet tekevät avioliitossa".

– Puoliso, joka ei koskaan osallistu kodin askareisiin, synnyttää usein katkeruutta toisessa puolisossa, Corcoran toteaa.

Ongelma voi kuulostaa pieneltä, ja juristi huomauttaa, ettei tällaisessa tilanteessa olekaan sitä yhtä tilannetta, joka johtaa johonkin äärimmäiseen, avioliiton lopettavaan riitaan. Sen sijaan katkeruus ja kauna etenevät hitaasti kohti parisuhteen päättymistä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Joten minun vinkkinne teille miehet on, jos haluatte pysyäkin naimissa, tyhjentäkää tiskikone silloin tällöin.

Miljoona katselukertaa kerännyt video on herättänyt paljon tunteita puolesta ja vastaan. Se on kerännyt osakseen yli 2 600 kommenttia.

Corcoranin näkemys ei kuitenkaan ole tuulesta temmattu. Tilastojen mukaan Suomessakin naiset tekevät suurimman osan kotitöistä. Lisäksi tutkimuksessa on havaittu, että niin kutsuttu mieslapsi-ilmiö sammuttaa tehokkaasti ainakin naisen seksihalut

Aiemmin Corcoran on jakanut videon, jossa kertoo toisesta avioliiton pilaavasta virheestä. Tuolla videolla juristi kertoo kuulevansa usein naisilta miesten muuttuvan omahyväisiksi ja sulkeutuneiksi vaivautumatta enää "deittailemaan vaimoaan".

Aiemmin toinen erojuristi on kertonut, mitä ammatteja välttelisi kumppanissa.

Katso myös: Mitä kaikkea kotitöissä kannattaa huomioida?

Lue myös:

    Uusimmat