Esko Eerikäisen ja Martina Aitolehden tytär pääsi ripille – ylpeä isä postasi harvinaisen perhekuvan

Esko kyselee Victorialta 1:02
Videolla: Millaisen puolison Esko Eerikäisen Victoria-tytär näkisi isänsä rinnalla?

Esko Eerikäisen ja Martina Aitolehden tytär Victoria viettää lauantaina rippijuhliaan.

Juontaja Esko Eerikäisen ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden tytär Victoria pääsi ripille lauantaina 14. syyskuuta. Eerikäinen julkaisi Instagram-tilillään tyttärensä konfirmaatiopäivänä otettuja kuvia, joista ensimmäisessä hän, Aitolehti ja Victoria poseeraavat hymyssä suin.

Julkaisun toisessa kuvassa ylpeä isä poseeraa konfirmoidun tyttärensä kanssa. Eerikäinen on lisännyt postauksensa tekstikenttään neljä sydänemojia sekä perhettä tarkoittavan familia-aihetunnisteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Julkaisun kommenttikenttään on jätetty runsaasti onnentoivotuksia.

– Onnea!! radiojuontaja Julianna Jokela kirjoittaa.

– Paljon onnea! juontaja Janne Kataja toivottaa.

– Voi miten kaunis tytär. Onnea! kolmas someseuraaja kommentoi.

Eerikäisen ja Aitolehden Instagram-tarinapäivitysten perusteella Victorian rippijuhlia vietetään The Hotel Maria -luksushotellissa muun muassa ruoan ja musiikkiesitysten merkeissä.

Eerikäinen tunnelmoi tyttärensä juhlapäivää sosiaalisessa mediassa jo perjantaina. Tuolloin hän jakoi Instagram-tililleen kaksi lapsuuskuvaa Victoriasta.

– Huomenna on meidän elämässä iso päivä. Tämän pienen konfirmaatiotilaisuus. "En tajua, mihin tämä aika katosi" on lause, jonka monet sanovat ja tunnistan sen, sen takia me nautimme näistä kaikista hetkistä koko ajan ja joka päivä, Eerikäinen kirjoitti perjantaisessa Instagram-postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Eerikäinen ja Aitolehti erosivat vuonna 2011, mutta ovat tänä päivänä hyvissä väleissä. Aitolehdellä on Victorian lisäksi vuonna 2012 syntynyt tytär Isabella.

Lue myös:

    Uusimmat