F1-tallin hirvittävältä kuulostava uusi nimi vuoti julki – faneilta täystyrmäys: "Surkein ikinä!"

Energiajuomajätin Red Bullin niin sanottu toinen F1-talli vaihtaa nimeään uuden kauden alla. Muutos vuoti jo julkisuuteen.

Vielä viime kaudella AlphaTauri-nimeä kantanut talli vaihtoi torstai-iltana Instagram-tilinsä käyttäjätunnuksen muotoon "Visa Cash App Racing Bulls".

Nimessä mukana oleva yritys eli Cash App on Yhdysvalloissa ja Britanniassa toimiva mobiilimaksupalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat siirtää rahaa toisilleen. Kyseessä on siis hyvin samankaltainen palvelu kuin Mobilepay, mikä on Suomessa yleisessä käytössä.

Esiin vuotanut Visa Cash App Racing Bulls -nimi ei ole herättänyt hurraahuutoja F1-fanien joukossa.

– Kuvitelkaa, kun joku kysyy, että mikä on sinun suosikkitallisi F1:ssä ja sinun pitää vastata siihen ylpeästi, että ”Visa Cash App Racing Bulls”. Eihän tuota voi ottaa vakavasti, käyttäjä SCUDESAINZ huikkasi.

– Lähetän pahoittelut tallin kuskeille, koska voi vain kuvitella, kun heidän pitää sanoa, että ”ajan Visa Cash App Racing Bullsilla”. Lopettaisin urani siihen paikkaan, nimimerkki JACKAITKEN murjaisi.

– Visa Cash App Racing Bulls on hyvin todennäköisesti surkein tallin tai joukkueen nimi urheilun historian aikana, GE0RGINIO-nimimerkki ilmoitti.

Visa Cash App Racing Bulls eli entinen AlphaTauri ei ole ainut F1-talli, joka on vaihtanut tuoreeltaan nimeään. Valtteri Bottaksen edustama Alfa Romeo käyttää ensi kaudella nimeä "Stake F1 Team Kick Sauber". Tätäkään muutosta ei otettu mitenkään lämpimästi vastaan formulafanien joukossa.

Uusi F1-kausi käynnistyy 2. maaliskuuta Bahrainissa.

Lue myös:

    Uusimmat