Fanit luopuvat lipuistaan – nyt stadionkeikkojaan kommentoi PMMP: "Meitä on siellä ennätysmäärä jo nyt"

PMMP rikkoi hiljaisuuden keikkalippujensa jälleenmyyntitilanteeseen liittyen.

Tiistaina uutisoitiin, että useita satoja PMMP-yhtyeen Olympiastadionin keikkojen lippuja on tullut jälleenmyyntiin Lippu.fi:n ylläpitämään Fansale-lipunmyyntipalveluun. Paula Vesalan ja Mira Luodin PMMP-yhtye esiintyy kahdella loppuunmyydyllä keikalla Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 23. elokuuta ja lauantaina 24. elokuuta.

PMMP julkaisi tiistaina Instagram-tilillään postauksen, jossa se kommentoi lippujen jälleenmyyntitilannetta ja siitä nousseita otsikoita.

– Meidän kahdelle stadionkeikalle on tulossa lähemmäs 85 000 ihmistä, PMMP-musiikin ystävää, meille tosi tärkeää tyyppiä. Stadionkonserteilla tullaan tekemään kaikkien aikojen suurin kotimaisen artistin yleisöennätys, kirjoitus alkaa.

– Lippu.fin toimitusjohtajan Juhana Stenbäckin mukaan PMMP:n stadionkonserttien Fansalen myyntimäärät suhteutettuna yleisökapasiteettiin ovat jopa normaalia pienempiä, kirjoitus jatkuu.

Kirjoituksen mukaan yhtyeellä on tiedossa, että molempien stadionkonserttien ajankohtina joillekin lipun ostaneille henkilöille on tullut esteitä. 

– Jotkut teistä ovatkin meille viestitelleet näistä henkilökohtaisista syistä, kirjoitus jatkuu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kirjoituksessa sanotaan, että kaikki kesän festivaalipäivät, joina PMMP esiintyi, olivat loppuunmyytyjä, ja että molemmille stadionkeikoille on "aivan kourallinen" lisäpaikkoja jäljellä. PMMP esiintyi kesällä Seinäjoen Provinssissa, Turun Ruisrockissa ja Joensuun Ilosaarirockissa

– Odotamme pakahduttavalla innolla, että pääsemme kanssanne laulamaan ja tanssimaan Olympiastadionille, keikoille joita olemme vuoden teille rakentaneet. Meitä on siellä ennätysmäärä jo nyt. Pidetään hauskaa! Pelkkää rakkautta kaikille, kirjoitus päättyy.

Tapahtumajärjestäjä Warner Music Live kommentoi PMMP:n keikkalippujen jälleenmyyntitilannetta aiemmin. Sen mukaan lippumyynnissä on kyse normaalista ilmiöstä, joka tulee esiin yleensä ennen massatapahtumaa.

– Ensi viikolla järjestettävissä PMMP:n Koko Show -stadionkonserteissa tullaan tekemään kaikkien aikojen suurin kotimaisen artistin tai yhtyeen yleisöennätys, Warner Music Live kertoi.

– Kävijämäärä tulee kahden päivän aikana olemaan lähemmäs 85 000 ihmistä. Tämä on mahdollista, koska Olympiastadionin remontin jälkeen stadionin kapasiteettia on pystytty lisäämään.

Myös Warner Music Live kertoi, että Lippu.fi:n toimitusjohtajan Juhana Stenbäckin mukaan PMMP:n stadionkonserttien Fansalen myyntimäärät suhteutettuna yleisökapasiteettiin ovat jopa normaalia pienempiä.

Lue myös:

    Uusimmat