FC Lahdelle kova kolaus Turussa – Inter varmisti paikan eurolopputurnaukseen

Turkulainen Inter voitti miesten jalkapalloliigassa kotiottelunsa FC Lahtea vastaan 3–1 ja varmisti paikkansa jatkosarjojen jälkeen pelattavassa eurolopputurnauksessa.

Haastajasarjan eli alemman jatkosarjan kamppailussa FC Lahden Jordao Cardoso taklasi itsensä suihkuun 20. peliminuutilla. Inter karkasi 3–0-johtoon Darren Smithin, Dimitri Legbon ja Johannes Yli-Kokon osumilla. Lahtelaisten ainokaisesta vastasi Luke Ivanovic.

KuPSin Suomen cupin voiton myötä eurolopputurnaukseen etenee ylemmän jatkosarjan kolme huonointa ja alemman jatkosarjan kaksi parasta eli joukkueet sijoilta 4–8. Inter on sarjataulukossa kahdeksantena, eivätkä takana olevat joukkueet enää voi tulla sen ohi.

Eurolopputurnauksessa on jaossa yksi paikka Konferenssiliigan karsintoihin.

Sarjataulukossa viimeistä edeltävänä olevan FC Lahden toive suorasta säilymisestä koki kolauksen. FC Lahden ero pykälän ylempänä olevaan IFK Mariehamniin on yksi piste, kun kummallakin on jatkosarjaa jäljellä kaksi ottelua.

Liigan viimeinen putoaa suoraan ja viimeistä edeltävä karsii sarjapaikastaan Ykkösliigan kakkosta vastaan. Periaatteessa FC Lahti saattaa valahtaa vielä viimeiseksi, sillä jumbosijalla oleva EIF on viisi pistettä perässä, kun molemmilla on kaksi ottelua jäljellä.

Lue myös:

    Uusimmat