Forssell: Kiva päästä vetämään pilkku

Mikael Forssellin rangaistuspotkusta laukoma 1-0-voittomaali vapautti Suomen piinasta Azerbaidzhania vastaan. Ottelua oli siinä vaiheessa tahkottu jo tunti.

Tärkeä rangaistuspotku ei Hannoverin hyökkääjää jännittänyt. Yleensä Suomen rangaistuspotkut on laukonut Jari Litmanen, joka seurasi ottelua kuitenkin vielä siinä vaiheessa vaihtopenkiltä.

- Treenaan pilkkuja melkein joka päivä, koska olen laukonut niitä seurajoukkueessa. Kiva päästä välillä vetämään maajoukkueessakin, Forssell totesi.

Forssell ei nähnyt kovin hyvin rangaistuspotkuun johtanutta tilannetta, jossa Sami Hyypiää vedettiin paidasta.

- Se kaveri, joka aiheutti pilkun, piti minua kiinni koko pelin ajan sellaisella wrestling-otteella. Uskon kyllä, että tuomari näki tilanteen oikein. Se oli häneltä upea ratkaisu, Forssell arveli.

Forssell jakoi kiitosta Olympiastadionin runsaslukuiselle yleisölle. Katsojia oli saapunut paikalle yli 22 100, kun vuosi sitten marraskuussa Azerbaidzhan-ottelu veti yli 10 000 katsojaa vähemmän.

- Yleisömäärä kertoo suomalaisen jalkapallokulttuurin kehittymisestä. Ihmiset ymmärtävät nykyään, että Azerbaidzhanin tasoisetkin joukkueet ovat hyviä eikä voitto tule helpolla, Forssell tuumi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat