Game of Thrones -tähdeltä sokkipaljastus – painostettiin esiintymään alasti suosikkisarjassa

Emilia Clarke paljastaa, että häntä painostettiin esiintymään alasti Game of Thronesin kuvauksissa.

Game of Thrones -tähti Emilia Clarke on avautunut karuista kokemuksistaan suosikkisarjan kuvauksissa. Clarken mukaan häntä painostettiin esiintymään alasti.

Clarke kertoi Armchair Expert -podcastissa, että häntä pyydettiin tekemään alastonkohtaus, johon hän ei ollut antanut suostumustaan etukäteen.

– Olen joutunut taistelemaan kuvauspaikalla siitä, että saan pitää lakanan ylhäällä. He ovat sanoneet, että 'et halua pettää Game of Thrones -faneja'. Tokaisin, että haistakaa v*ttu.

Clarke paljasti olleensa häkeltynyt siitä, miten valtavasti Game of Thronesin ensimmäisellä kaudella nähtiin alastomuutta. Uraansa aloittelevana näyttelijänä hän ei kuitenkaan osannut kyseenalaistaa asiaa.

– Olin juuri valmistunut näyttelijäksi ja lähestyin asiaa työnä. Jos se on käsikirjoituksessa, se on varmasti tarpeellista, hän kertoi miettineensä.

Clarke kertoi olleensa ensimmäisen kauden kuvauksissa hyvin epävarma ja hukassa. Kun tuli aika kuvata alastonkohtauksia, hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä hänen pitäisi tehdä tai mitä häneltä odotettiin.

Ensimmäisen kauden aikana Clarke ajatteli, ettei hän ole sen arvoinen, että voisi pyytää tai tarvita mitään. Hän arvelee, että hänestä olisi tuntunut samalta, vaikka alastonkohtauksia ei olisi ollut.

– Mitä tahansa tunnenkin, se on väärin. Menen vessaan itkemään ja tulen takaisin, teemme kohtauksen ja kaikki on hyvin, hän kuvaili tuntemuksiaan.

Vasta Jason Momoan kanssa näytellessään Clarke ymmärsi, että voisi itse päättää, paljonko haluaa näyttää vartaloaan. Momoa näytteli sarjassa Clarken rakastettua Khal Drogoa.

– Jasonin kanssa tekemäni kohtaukset olivat mahtavia, koska hän sanoi, että kultaseni, tämä ei ole okei.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat