Gossip Girl -tähti Kelly Rutherford menetti lapsensa rajussa huoltajuuskiistassa – lopetti uransa ja muutti Eurooppaan ollakseen heidän elämässä

Gossip Girl-tähti Kelly Rutherford paljastaa, miten sai rakennettua elämänsä takaisin menetettyään lapsensa huoltajuuskiistassa. 

Gossip Girl, sekä Melrose Place -sarjoja aikoinaan tähdittänyt näyttelijä Kelly Rutherford kävi 15 vuotta sitten läpi erikoisen huoltajuustaistelun, jonka päätyttyä hänen lapsensa määrättiin asumaan toisessa maassa asuvalle lasten isälle. 

Rutherford oli naimisissa saksalaisen yrittäjän Daniel Gierschin kanssa. Eron aikaan heidän poikansa Hermes oli 2-vuotias ja näyttelijä odotti heidän tytärtään Helenaa. Oikeudessa parille määrättiin yhteishuoltajuus, jossa molemmat saivat olla lasten kanssa puoliksi. 

Tilanteen kuitenkin muutti se, kun Gierschin työviisumi Yhdysvaltoihin kumottiin ja hän ei enää päässyt palaamaan maahan, joten tuomari määräsi lapset asumaan isälle Monacoon. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näyttelijän olisi pitänyt joko muuttaa Monacoon perässä tai matkustaa sinne nähdäkseen lapsiaan. 

Syytettiin sieppauksesta

Tilanne oli Rutherfordille täysi shokki ja hän käytti kaiken aikansa ja rahansa yrittääkseen taistella lasten huoltajuudesta ja saada heidät asumaan Yhdysvaltoihin. Epätoivon hetkellä hän jopa jätti palauttamatta lapset takaisin isälleen Monacoon kuuden viikon Yhdysvaltain vierailun jälkeen. 

Häntä syytettiin tapauksen jälkeen sieppauksesta ja oikeus määräsi lapset lentokoneella Monacoon. 

Lähes 2 miljoonan dollarin oikeuskulut veivät tähden vararikon partaalle. Hän päätti luopua urastaan Hollywoodissa ja julkisuudesta keskittyäkseen lapsiinsa ja omaan onnellisuuteensa. 

Nyt vuosia myöhemmin näyttelijä kertoo People-lehden haastattelussa, miten sai rakennettua elämänsä uudelleen kaiken kokemansa jälkeen. 

– Joskus meidän vain täytyy vetäytyä ja vain olla lastemme kanssa, parantua ja ottaa aikaa itsellemme, näyttelijä kertoo. 

Rutherfordilla on koti Monacossa, jossa hän asuu silloin kun ei matkustele. 

Rajusta tilanteesta huolimatta, hän kertoo yrittäneensä parhaansa nauttiakseen viime vuosikymmenen aikana. Hän on keskittynyt äitiyteen ja uraansa elokuva – ja tv-teollisuuden ulkopuolella. 

– Se on ollut todella tervettä minulle ja se on tehnyt minulle hyvää, tähti kertoo. 

Palasi takaisin töihin 

Näyttelijä on siirtynyt viime aikoina hiljalleen takaisin valokeilaan. Hänet on nähty muotiviikkojen isoissa näytöksissä kutsuvieraana. Sen lisäksi hän on alkanut tekemään jälleen myös töitä tv-kameran edessä. Näyttelijä on mukana ranskalaisessa saippuasarjassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Minun lapseni kasvavat ja antavan nyt minun jatkaa elämääni. He ovat nyt teini-iässä ja heillä on omat kaverinsa ja juttunsa. Minun päivittäisestä arjestani on tullut enemmän yksinäistä koirien kanssa olemista. Töitä ja matkustamista, tähti kertoo. 

"Monet eivät ole käyneet läpi samaa mitä minä kävin"

Nyt kun aikaa on kulunut, hän on valmis näkemään sen tuskan, mitä julkinen huoltajuuskiista aiheutti. 

– Se oli haastavaa aikaa. Se oli myös sydäntä särkevää aikaa. Keskityn hyvään pääasiassa, oikeasti. Olen kiitollinen siitä missä olemme nyt. Minulla on hyvä suhde lapsiini. Emme olleet koskaan kokonaan erossa, tähti jatkaa. 

Rutherford on tietoisesti päästänyt irti katkeruudesta ja vihasta, minkä tilanne aiheutti. Hän kertoo työstäneensä asiaa. 

– Sinun täytyy pitää rakkaus sydämessäsi. Monet eivät ole käyneet läpi samaa mitä minä kävin, mutta heillä on silti haastavia suhteita lastensa kanssa. Samaan aikaan kuitenkin eheydyt, kasvat ja katsot niitä oppeja, mitä siitä saa. 

– Katsot miten lapsesi kasvavat ja miten he pärjäävät. Siitä voi olla kiitollinen, tähti kuvailee. 

Näyttelijästä tuli yllättäen myös sosiaalisen median tähti, kun hänen hississä ottamat asukuvat lähtivät viraaleiksi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Somen tekeminen on aina ollut minulle luontevaa. Olen aina tehnyt sen itse ilma apua. Mielestäni on tärkeää laittaa hyvää energiaa maailmalle. Uskon, että maailma tarvitsee sitä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikeina aikoina tähti on oppinut taistelemisen sijaan luopumaan. 

– Uskon todella antautumiseen ja irti päästämiseen. Joka kerta kun pistät vastaan, se pahentaa. Lopulta kaikki menee paremmaksi, tähti kertoo. 

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat