Korkojen kera -studiossa vierailleet ruokamaestrot Sikke Sumari ja Hans Välimäki kertoivat Jennille ja Vapulle mielipiteensä karppauksesta.
Karppaus on päivän hittisana. Miten kokkikaksikko suhtautuu siihen ja miten ilmiö otetaan huomioon omassa ravintolassa?
– Mun mielestä sen voisi nimetä niin, että ihmiset vaikka skarppaisi. Ihminen tarvitsee kaikkea voidakseen hyvin. Kaikki mikä maistuu hyvälle on terveellistä, olen samaa mieltä mielipiteen lanseeranneen Akseli Herlevin kanssa, Välimäki totesi.
– Sitä ollaan menossa koko ajan siihen suuntaan, että kaikki on kiellettyä. Suoraan sieltä, mistä aurinko ei paista, mies täräytti jatkoa.
– Huonojen hiilarien jättö on hyvä, mutta kohtuudella kaikkea, Sikke Sumari jatkaa samalla linjalla.
Haastattelun lopuksi Välimäellä on myös hyvä huomio laihduttajista. Hansin sanojen luulisi vaimentavan ainakin osaa liian tiukoista laihdutuskuureista.
– Musta tuntuu, että nykyään se, joka kieltää herkuttelun on voittaja. Se, joka laihtuu ja kärsii eniten. Raivopäiset laihduttajat ovat usein aika kärttyisiä ja vihaisia, Välimäki toteaa.
(MTV3)