Harvinainen yhteisesiintyminen Eva Mendesiltä ja Ryan Goslingilta olympialaisissa

Pariskunta Eva Mendes ja Ryan Gosling näyttäytyvät pitkästä parisuhteestaan huolimatta vain harvoin yhdessä. Elokuussa he kuitenkin nauttivat telinevoimistelusta ja kouluratsastuksesta koko perheen voimin Pariisissa.

Näyttelijäpariskunta Eva Mendes, 50, ja Ryan Gosling, 43, kuvattiin Pariisin olympialaisissa 4. elokuuta yhdessä julkisessa tapahtumassa lähes vuosikymmeneen. He ovat olleet yhdessä ainakin 12 vuotta, mutta ovat aina pitäneet parisuhteensa ja perheensä pitkälti poissa parrasvaloista. 

Kaksikko oli tytärtensä Esmeraldan, 9, ja Amadan, 8, kanssa katsomassa naisten telinevoimistelun eritasonojapuuosion loppukilpailua Bercy Arenalla. Kyseisessä osiossa Algerian Kaylia Nemour voitti kultaa, Kiinan Qiu Qiyuan hopeaa ja Yhdysvaltain Suni Lee pronssia. 

Mendes ja Gosling kuvattiin myös Chateau de Versailles'ssa järjestetyssä kouluratsastuksen henkilökohtaisessa Grand Prix -kilpailussa, jossa Saksan Jessica von Bredow-Werndl vei ykköspalkinnon, kun hänen joukkuetoverinsa Isabell Werth sijoittui toiseksi ja Ison-Britannian Charlotte Fry sai pronssia.

Viimeksi Mendes ja Gosling kuvattiin yhdessä julkisessa tilaisuudessa vuonna 2015, kun he esiintyivät yhdessä Lost River -elokuvan tilaisuudessa South by Southwest -festivaaleilla Austinissa, Texasissa.

Mendes on tätä nykyä siirtänyt näyttelijäntyönsä sivuun ja keskittyy äitiyteen. 

Kaksikko rakastui The Place Beyond The Pines -elokuvan (2012) kuvauksissa.

– En ajatellut lapsia ennen kuin tapasin hänet, mutta tavattuani Evan tajusin, etten vain halunnut saada lapsia ilman häntä. Ja The Place Beyond the Pines -elokuvassa oli hetkiä, jolloin teeskentelimme olevamme perhe, enkä halunnut sen olevan enää teeskentelyä. Tajusin, että tämä olisi elämä, josta olisin todella onnellinen, Gosling kertoi GQ:lle vuoden 2023 haastattelussa.

Mendes ei myöskään koskaan ajatellut vanhemmuutta ennen kuin tapasi Goslingin.

– Silloin minusta alkoi olla järkevää saada ei lapsia, vaan hänen lapsensa, Mendes kertoi Women's Healthille vuonna 2019.

Goslingin on voinut nähdä Keninä elokuvassa Barbie (2023) ja Mendes on näytellyt muun muassa elokuvassa Hitch – lemmentohtori (2005).

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat