Harvinainen yhteiskuva Ernest Lawsonista äitinsä kanssa – saapui Oulusta asti katsomaan poikansa työskentelyä

Näyttelijä Ernest Lawson paljastaa, että tykkää punnertaa ennen suoria tv-lähetyksiä. 0:44
Katso myös: Ernest Lawson valmistautuu erikoisella tavalla suoriin TV-lähetyksiin

Juontaja Ernest Lawson jakoi harvinaislaatuisen yhteiskuvan äitinsä kanssa Instagramissa. 

Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja Ernest Lawsonin äiti oli mukana sunnuntain tanssihumussa 13. lokakuuta, sillä poika on jakanut parketilta yhteiskuvan Instagramissa

– Äiti. Hän tuli eilen Oulusta asti katsomaan, että miten näitä telkkariohjelmia oikein tehdään. Halusin samanlaisen poseerauskuvan kuin aina Vapun (Pimiä) kanssa otetaan, joten superduper-kuvaaja Katja Tamminen ikuisti meidät, Lawson kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lawson on kotoisin Oulusta ja asui Helsinkiin muuttamiseensa asti Oulunsalossa, jonne hänen perheensä muutti tämän ollessa parivuotias. Lukion Lawson kävi niin ikään Oulussa.

– Minulla on lapsuudesta vain hyviä muistoja. Teininä olin uskoakseni aika helppo tapaus. Minulla ei ollut mitään kapinavaihetta, vaan olin tosi kiltti, Lawson kuvaili MTV Uutisille vuonna 2017.

– Pyörin lentopallo- ja jalkapallojoukkueissa, mikä piti minut aktiivisena. Ei ollut ikinä minkäänlaista tylsistymistä, että olisi pitänyt tehdä jotain kolttosia, Lawson jatkoi.

Lawsonilla on Nelli-vaimonsa kanssa kaksi tytärtä ja he odottavat poikavauvaa syntyväksi marraskuussa. Pari meni naimisiin vuonna 2015.

Lue myös:

    Uusimmat