Hävyttömän sikamainen temppu – kanadalaishyökkääjä ajettiin ulos: sitten reagoi Jukka Rautakorpi

"Vanhan liiton viikateisku polvitaipeeseen" – JYPin Christoffer passitetaan pihalle 3:52
Katso: JYPin Braden Christoffer huitoi törkeästi kiekotonta pelaajaa – passitettiin pihalle. Jukka Rautakorvella oli asiaa tuomaristolle.

JYPin kanadalaishyökkääjä Braden Christoffer passitettiin törkyhuitomisestaan ulos Lukkoa vastaan pelattavassa jääkiekon SM-liigan perjantai-illan ottelussa.

Episodi tapahtui toisessa erässä Lukon hyökkäyksen aikana. Christoffer huitoi Lukon kiekotonta pelaajaa Henri Ikosta törkeästi polvitaipeeseen.

Tilannetta tarkasteltiin videoilta, ja kun se näkyi hidastuskuvasta, ei jäänyt mitään epäselvää: 5+20 minuutin pelirangaistus huitomisesta.

JYPin päävalmentajalla Jukka Rautakorvella oli kuitenkin vielä asiaa tuomaristolle.

Näet tilanteen ylälaidan videolta.

Lukko johti ottelua tapahtumahetkellä 3–0. Siltä hylättiinkin yksi osuma avauserässä käsimaalina.