Heidi Herala surustaan: Isoja ajatuksia ei pääse pakoon

Helsingin kaupunginteatterin Järki ja tunteet -näytelmässä sekä syksyllä ensi-iltansa saavassa Otetaas toiset -näytelmässä mukana oleva Heidi Herala on saanut iloa uusista projekteista.

Näyttelijätär Heidi Herala nähdään syksyllä Otetaas toiset -näytelmässä, josta hän lupaa tyylikästä ja nokkelaa farssia.

– Se on ihan killeri. Harjoitukset ovat vasta alkaneet, mutta imaisu on hyvin fyysistä, joten hiki tulee, Herala lupaa jo nyt.

Herala menetti kesäkuussa äitinsä, joten suru on ollut läsnä näyttelijän kesässä.

– Se oli järisyttävä tapaus elämässä, mutta ei mennyt montaa päivää, kun aloin jo kuvata elokuvaa Ella, Rampe ja Likka, joka saatiin viime viikolla valmiiksi. Näyttelen siinä hämäläistä kotirouvaa Eilaa. Se oli jotain uutta. En ole koskaan ollut mukana elokuvassa niin, että olisin alku-, keski- ja loppuosassa. Se oli hieno kokemus. Muutoksien seikkailu, Herala kuvailee.

Vaikka hän ei töidensä takia ole ehtinyt viettää varsinaista suruaikaa, on suuria asioita pohdittu muun muassa kuvauksissa. 

– Työn kannalta on ollut hyvä, että en pysähtynyt kesäkuun tapahtuman jälkeen. Välillä pohdin, että pitäisikö pysähtyä ja miettiä näitä elämän asioita ja päättymisiä. Kyllä ne toisaalta tulevat mieleen. Ei niin isoja ajatuksia pakoon pääse, eikä tarvitsekaan, Herala pohtii.

Uutta iloa elämään tuo Heralan ja hänen miehensä uusi projekti.

– Ostimme pienen talviasuttavan mökin Hausjärveltä. Siellä olemme puuhailleet aina viikonloppuisin. Se on elämässäni uutta ja mielenkiintoista, Herala kertoo iloisena.

 

Lue myös:

    Uusimmat