Heikki ja Marita Paasosen toinen lapsi syntyi: "Saapui pikavauhtia"

Heikki Paasonen listasi asioita, jotka ovat muuttuneet hänen isyytensä myötä" 2:27
Heikki Paasonen listaa videolla asioita, jotka muuttuivat hänen isyytensä myötä.

Juontaja Heikki Paasonen ja hänen vaimonsa Marita Paasonen ovat saaneet toisen lapsensa. 

Juontaja Heikki Paasonen ja hänen vaimonsa Marita Paasonen kertoivat Instagramissa 4. lokakuuta saaneensa pojan. 

– Ihmeellinen poikamme saapui pikavauhtia maailmaan tänään klo 12.47. Huolella kuratoitu synnytyssoittolista oli tälläkin kertaa mukana ja oli minuutista kiinni, ettei syntymä osunut isosiskon tapaan Beatlesin  Hey Juden kohdalle, Paasoset kirjoittavat yhteisjulkaisussaan. 

– Syntymäbiisiksi osui lopulta J. Karjalaisen  Eddie Boyd -polaroid. Sen tahdissa pikkukaveri tulikin maailmaan sellaisella vauhdilla, ettei siinä paljon epiduraaleja ehditty edes ajatella. Koko synnytys kesti kokonaisuudessaan vain reilu 1,5 tuntia, kirjoitus jatkuu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunnalla on perinne, jonka mukaan syntymäbiisi määrittelee lapsen ”työnimen”, joten uutta tulokasta kutsutaan virallista nimeä odotellessa Ediksi

Koko perhe voi julkaisun mukaan hyvin. 

– Parhaiten taitaa voida isosisko, joka juuri korkkasi mummin ja vaarin huostassa upouuden Ryhmä Hau -vahtitornin! Maailman kokoinen kiitos Naistenklinikan upeille kätilöille ja muulle henkilökunnalle, jotka tekevät väsymätöntä ja arvokasta työtä alimitoitetuilla resursseilla. Nöyräksi vetää. Elämä on ihanaa, julkaisu päättyy. 

Paasoset saivat esikoisensa vuonna 2021 ja menivät naimisiin vuonna 2023. 

Lue myös:

    Uusimmat