Paluu 70-luvulle – tässä on seitsemäs Suomen kaunein koti -finalisti

Tässä on seitsemäs Suomen kaunein koti -finalisti 4:12
Tutustu finalistikohteeseen.

Suomen kaunein koti -kauden seitsemäs finalisti on selvillä. 

Suomen kaunein koti -sarja vie katsojat jälleen tällä kaudella 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Toimittaja Hanna Sumari sai tällä kaudella rinnalleen uudet tuomarikollegat sisustusarkkitehti Joanna Amemorista sekä arkkitehti Pekka Pakkasesta

He valitsevat kohteista 10 finalistia, joista katsojat äänestävät koko kauden voittajan. Voittaja saa 10 000 euroa omien sisustushaaveidensa toteuttamiseen.

Kauden seitsemännessä jaksossa tuomarit nauttivat 70-luvun tunnelmasta persoonallisissa, aikakautta henkivissä kodeissa. 

Finaaliin tiensä selvitti koti Helsingistä. Tämä vuona 1973 valmistunut, itse remontoitu rivitaloasunto pitää sisällään neljä huonetta sekä keittiön. 

– Tämä koti oli sellainen, että se haastoi minua. Sitten se alkoi inspiroimaan minua niin paljon, että itseasiassa rakastuin tähän, Sumari kommentoi. 

– Mielestäni tässä oli aitoa kunnioitusta 70-luvulle ilman, että oli jääty sen vangiksi millään tavalla, Pakkanen lisäsi. 

– Pelattiin sellaisilla väreillä, mitkä eivät ehkä ole niitä kaikista tavanomaisimpia väripareja. Mutta kuitenkin kokonaisuus toimi todella hauskasti, Amemori sanoi. 

Miltä kohteessa näytti? Katso ylhäällä olevalta videolta! 

Suomen kaunein koti ti 3.9. klo 20 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jakso ennakkoon MTV Katsomo+ -tilauksella finaalijaksoa lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Uusimmat