HJK kaappasi suomalaislupauksen – teki pitkän sopimuksen

Noah Pallas siirtyy HJK:n riveihin.

HJK tiedotti 22-vuotiaan Pallaksen kolmen vuoden sopimuksesta maanantaina. MTV Urheilu kertoi HJK:n ja Pallaksen välisestä sopimuksesta jo marraskuussa.

Vasemmalla laidalla pelaava nuorukainen pelasi päättyneen kauden AC Oulussa. Hän oli joukkueen avauskokoonpanossa kaikissa otteluissa yhtä lukuun ottamatta ja keräsi kolmanneksi eniten minuutteja kaikista pelaajista koko Veikkausliigasta.

Tämä on itselleni tärkeä steppi eteenpäin. Olen nyt pelannut Oulussa liigaa kaksi vuotta, ja sarjasta riippumatta haluan aina pelata parhaassa joukkueessa. Haluan pelata, kehittyä ja päästä parempaan ympäristöön, Pallas kommentoi.

Helsinkiläinen on pelannut juniorina Hongassa ja Käpylän Pallossa. Aikuisten peleihin hän siirtyi vuonna 2019, kun hän pelasi Hongan akatemiajoukkueessa miesten kakkosessa. Sieltä tie vei Ouluun.

– Kaksi vuotta Oulussa oli tosi tärkeää aikaa niin jalkapalloilijana kuin ihmisenäkin: Sain muuttaa omilleni ja mennä epämukavuusalueelle: Tutustumaan uusiin ihmisiin ja uuteen kaupunkiin sekä keskittymään olennaiseen, jalkapalloon.

Tällä kaudella Pallas nousi Huuhkajiin, joissa tilille on kertynyt kolme ottelua. Hänen sopimuksensa AC Oulun kanssa päättyi tähän vuoteen.

Lue myös:

    Uusimmat