Hugh Jackman paljasti treenatun kroppansa – yksi asia oli näyttelijälle erityisen vaikeaa kuntokuurin aikana

Näyttelijä Hugh Jackman, 55, on ikäisekseen piinkovassa kunnossa. 

Näyttelijä Hugh Jackman, 55, on tunnettu erityisesti Wolverinen roolistaan. Hahmoaan varten hän on treenannut itsensä useasti poikkeukselliseen kuntoon. 

Viimeisimmäksi kovaa kuntoa on vaatinut Marvelin  Deadpool & Wolverine -elokuva, joka julkaistiin 24 heinäkuuta. Elokuvassa Deadpoolia näyttelee tuttuun tapaan Ryan Reynolds.

Jackman esitteli 4. syyskuuta vartaloaan paidattomalla selfiellä Instagramissa

– Olen kiitollinen, tähti kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jackman on nauhoittanut kuvan taustalle selostuksensa, jossa hän kertoo, että hänen kovan kuntonsa ja ulkomuotonsa taustalla on kahdeksan hengen tiimi, johon kuului muun muassa personal trainer ja henkilö, joka laski hänen ruokansa makrot, eli ruoan ravinteet. Jackman on tiimistään todella kiitollinen, eikä olisi päässyt vastaavaan tulokseen ilman sitä. 

Aiemmin tänä vuonna Jackman kertoi Peoplelle, miten sai kroppansa takaisin supersankarikuntoon Deadpool & Wolverine -elokuvaa varten, jossa hän näytteli X-Men-hahmonsa uudelleen sitten vuoden 2017.

– Kun palasin siihen, se oli todella hauskaa ja olin innoissani. Kehoni oli alussa hieman kipeä, mutta olin innoissani siitä, että kehoni reagoi edelleen. Ja tajusin, miten hyvää se tekee aivoille. Mutta vaikeinta oli ruoka, Jackman kertoi tuolloin.

Jackmanin on aina ollut vaikeaa lisätä painoaan Wolverinen hahmoa varten. Hän nautti kuntokuurinsa aikana 5–6 ateriaa päivässä. 

– Minun täytyy syödä paljon. Olen vartalotyypiltäni luonnostaan laiha. Koon kasvattaminen on vaikeinta. Se on se kohta, joka saa pääni sekaisin, Jackman kertoi. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat