Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu Kari Aihinen on tänään vieraana Kesäterassi-ohjelmassa.
Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin juontamassa Kesäterassi-keskusteluohjelmassa nähdään tänään vieraana tv-kokki Kari Aihinen.
Aihinen kertoo illan jaksossa, miten ravintola-ala on mukautunut ilmastonmuutoksen mukana tulleiden kysymysten ympärillä.
LUE MYÖS: Hjallis Harkimo alkoi tubettajaksi viime kesänä – omat pojat tyrmäsivät idean
Kokin mukaan ravintolat tuottavat pääasiassa samaa tavaraa, kuin ennen, mutta raaka-aineiden tuotannosta ollaan tietoisempia.
– Kyllä aika samalla tavalla käytetään raaka-aineita, mutta enemmän ollaan tietoisempia siitä, mistä se raaka-aine tulee ja tunnetaan se tavaran toimittaminen ravintolaan, Aihinen valottaa illan jaksossa.