Huippusuositun Squid Gamen toisen kauden julkaisupäivä vahvistui – sarjasta myös toinen suuri uutinen

Squid Game saa jatkoa.

Netflixin kaikkien aikojen katsotuimmaksi tv-sarjaksi kivunneen Squid Gamen toisen tuotantokauden julkaisupäivä on vahvistunut. Eteläkorealaissarjan toinen tuotantokausi saapuu Netflixiin joulukuun 26. päivä.

Samaan hengenvetoon Netflix tiedotti, että Squid Gamen kolmas ja viimeinen tuotantokausi saa ensi-iltansa vuonna 2025.

Katso alta video, jossa tiedotetaan Squid Gamen jatkosta.

Squid Gamen toisen kauden rooleissa nähdään sekä vanhoja että uusia näyttelijöitä. Rooleihinsa palaavat Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ja Gong Yoo. Sarjan toisen kauden virallisessa kuvauksessa sanotaan seuraavaa:

Kolme vuotta Squid Gamen voittamisen jälkeen pelaaja 456 haluaa edelleen päättäväisesti löytää ihmiset pelin takana ja laittaa pisteen heidän julmalle toiminnalleen. Käyttämällä omaisuuttaan etsintöjen rahoittamiseen Gi-hun aloittaa ilmeisimmästä paikasta: etsimällä pukumiestä pelaamassa ddakji-peliä metrossa. Mutta kun hänen ponnistelunsa lopulta tuottavat tuloksia, tie organisaation hajottamiseen osoittautuu tappavammaksi kuin hän kuvitteli: pelin lopettamiseksi hänen on palattava siihen.

Squid Gamen ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin vuonna 2021. Se nousi ensimmäisinä esitysviikkoinaan Netflixin kaikkien aikojen suosituimmaksi sarjaksi. Sarja sai 14 Emmy-ehdokkuutta, joista se voitti kuusi. 

Sarjassa joukko rahavaikeuksissa olevia ihmisiä osallistuu kilpailuun tavoitteenaan voittaa kisan valtava rahapotti. Kilpailijat ottavat toisistaan mittaa erilaisissa lasten pihaleikeissä. Kilpailusta on kuitenkin leikki kaukana, sillä hävitessään kilpailijat tapetaan, ja vain yksi selviää hengissä.

Squid Gamesta on tehty myös tosi-tv-versio Squid Game -haaste, joka saapui Netflixiin marraskuussa 2023. Sarjassa osallistujat kilpailevat toisiaan vastaan alkuperäissarjasta tutuissa peleissä, mutta tosielämän versiossa kukaan kisaajista ei pääse hengestään.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat