Hurja onnettomuus – Henrikin, 33, harjoitukset päättyivät pahasti: "Yhteys ylävartaloon poikki"

Ruotsalainen freestyle-laskijahuippu Henrik Harlaut loukkaantui ikävästi harjoituksissa.

Harlautin, 33, lonkka vääntyi sijoiltaan harjoituksissa, joissa hän oli vidoiden perusteella tehnyt hyppyjä suksilla. Big airissa olympiapronssia vuonna 2022 saavuttanut ruotsalainen kiikutettiin ambulanssilla sairaalaan.

– Otin eilen raskaan iskun ja lonkkani meni sijoiltaan. On hullu tunne, kun alavartalo vääntyi ja yhteys ylävartaloon oli poikki, Harlaut kirjoitti perjantaina Instagramissa.

– Onneksi minulla oli ihania ihmisiä ympärilläni viemässä minut sairaalaan ja laittamassa sen takaisin paikoilleen eilisiltana!

Julkaisu sisältää kuvia, joissa Harlautia hoidetaan ja hän on ambulanssin edessä paareilla. Mukana on myös video, jossa hoitajat siirtävät Harlautia sairaalavuoteella. Postauksen viimeisessä otoksessa Harlaut on keppien kanssa autossa pelkääjän paikalla.

– En tiedä, kuinka kauan tämä kestää, mutta nyt on jo paljon parempi olo – olen valmis tekemään töitä ja palaamaan suksilleni, milloin siihen pystynkään!

Harlaut on saavuttanut big airissa myös MM-hopean 2019. Hänellä on lisäksi lukuisia X Games -voittoja ja -palkintosijoja, ja häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista freestyle-laskijoista.

Lue myös:

    Uusimmat