SM-liigahistoriaa: TPS-pakkihankinta teki hattutempun alle 10 minuutissa – ennätys uusiksi

TPS:n Max Lindroth hurjana Lappeenrannassa: hattutemppu alle kymmeneen minuuttiin 2:22

Jääkiekon SM-liigassa TPS:n tuore puolustajahankinta Max Lindroth pisti kaasun pohjaan keskiviikon kierroksen vierasottelussa SaiPaa vastaan.

Lindroth täräytti illan ensimmäisensä jo ajassa 0.46. Eikä siinä vielä kaikki, ei suinkaan.

Lisää tuli viiden minuutin kohdilla (5.08). Eikä hattutemppuun mennyt kuin alle kymmenen minuuttia. Lindrothin illan kolmas syntyi ylivoimalla ajassa 9.40.

Jutun yläreunan videolla Lindrothin illan kaikki kolme osumaa.

Tämän myötä Lindroth kirjoitti liigahistoriaa. Hän teki ottelun alusta katsottuna Liigan kaikkien aikojen nopeimman hattutempun. Aiemmin ennätystä hallussaan piti Antti Saarela, joka osui 3.12.2021 kolmesti Tapparan verkkoon. Saarelan illan kolmas maali syntyi ajassa 9.49.

27-vuotias ruotsalaispuolustaja on tullut jykevästi liigakaukaloihin mukaan. Hän oli nakuttanut jo ennen keskiviikon kierrosta kuudessa ottelussa tehot 0+8.