Ida Hulkko lomatunnelmissa: Tätä hän oli himoinnut koko viikon

Uimari Ida Hulkon suoritukset Pariisin olympialaisissa jäivät minuutin ja kahdeksan sekunnin mittaiseksi. Alkuerissä karsiutunut urheilija jää nyt hetkeksi lomalle.

Hulkko, 25, sijoittui sunnuntaina 26:nneksi 100 metrin rintauinnissa. Jatkoon olisi vaadittu lähes kaksi sekuntia parempi aika.

Edellisinä kausina Hulkko on ollut kaukana Tokion olympialaisissa tekemästään Suomen ennätysajasta. Paikka Pariisiin aukesi täpärästi, mikä vaikutti myös kolmen arvokisan kauteen valmistautumiseen.

– Ajattelimme alkukaudesta, että jos saisimme olympiarajan tehtyä ennen EM-kisoja, niin ei välttämättä lähdetä sinne. Sinne kumminkin yritettiin herkistellä eikä saatu kaikkein palautuneinta tilaa päälle, Hulkko harmitteli olympiauintinsa jälkeen.

– Nyt vedetään vähän lepoa ja sitten jatketaan kohti MM-uinteja.

Hulkolla oli maanantaina aikaa katsella Pariisia ennen kotimaahan paluuta. Maanantaina uimari julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän pääsi viimein koko kisaviikon himoitsemiensa herkkujen kimppuun.

Mä olen koko viikon tuijottanut noita isoja suklaamuffineita, joita täältä ruokalasta löytyy. Sanoin, että kun on mun loman ensimmäinen päivä, niin se on ainoa asia, minkä mä syön täällä ensimmäisenä. Ja mä olen aivan valmis sille, Hulkku hehkutti.

Seuraavana odottaa loma, jonka hän aikoo viettää kotimaassa. Kalenterissa vuorossa ovat seuraavaksi joulukuussa Budapestissa kisattavat lyhyen radan MM-kisat.

– Lomalla ajattelin lähteä kyllä ihan mökille ja nollata täysin urheilun. On tässä paljon, paljon arvokisoja tähän kauteen. Kumminkin kolmet isot kisat ja paljon treeniä. Tietysti tämä olympialaisten huippu vaatii aina oman palautumisensa kuitenkin, Hulkko totesi.

Uimistakin on luvassa, mutta Hulkko antaa samojedikoiransa Lumin vastata kovemmasta räpiköimisestä. Itseään hän kuvailee lomatunnelmissa lähinnä ”kellujaksi”.

– Kyllä ehdottomasti uin mökkirannassa oman koiran kanssa. Se on ehkä se, millä tämä jatkuu tästä.

Lue myös:

    Uusimmat