Ilona Siekkinen kertoo musertavasta uutisesta: lapsivedet menivät raskausviikolla 20: "Pikkuinen taistelee nyt"

Ilona Siekkinen kertoo lapsivetensä menneen ennenaikaisesti.

Esikoistaan yhdessä kumppaninsa Mikko Niirasen kanssa odottava fitnessvalmentaja Ilona Siekkinen kertoo Instagramiin lauantaina jakamassaan postauksessa, että hänen lapsivetensä menivät ennenaikaisesti, raskausviikolla 20. Hän alustaa tekstissään, että kyseinen postaus on hänen elämänsä kipein julkaista.

– Eilen alkuillasta olin kaupassa ihan normaalisti tekemässä ruokaostoksia, kun tunsin, että minulla meni lapsivedet. Ensin en tietenkään uskonut, että se oli oikeasti lapsivettä. Jatkoin ostokset loppuun märillä trikoilla todella hämmentyneenä ja shokki iski vasta, kun pääsin autoon ja aloin googlettamaan asiaa, hän kirjoittaa.

Siekkinen ja Niiranen suuntasivat Oulun yliopistollisen sairaalan päivystykseen, jossa hän kertoo saaneensa mahtavaa hoitoa ja palvelua. Tutkimusten jälkeen ja positiivisesta lapsivesinäytteestä huolimatta lääkäri sanoi kyseessä olleen väärä hälytys, ja ettei kyse ollut lapsivedestä, vaan jostain muusta.

– Se huojensi mieltä, vaikka minulla silti takaraivossa jyskyttikin, että kyllä se oli aivan varma lapsivesi, kun testikin niin näytti ja tunnen kyllä oman kehoni, hän jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lauantaina Siekkinen ja Niiranen lähtivät Kempeleeseen vetämään padelpäivää, mutta puoli tuntia ennen tapahtuman alkua Siekkinen tunsi, että vettä valuu jälleen. Hän kuvailee, että tuolloin iski paniikki.

– Soitin samantien päivystykseen, että tulen uudelleen ja tämä on varma tilanne nyt. Ja näinhän siinä kävi. Varhainen lapsivedenmeno. 

– Tulevat päivät nyt siis näyttävät keskeytyykö raskaus vai jatkuuko se. Molemmat vaihtoehdot ovat todella pelottavia, koska tilanne ei olisi raskauden jatkuessakaan normaali vaan vaatisi erilaisten riskien takia intensiivisempää seurantaa. Tällainen tilanne näin varhaisessa vaiheessa vaikuttaa melko huonolta. Todennäköisyydet eivät siis ole meidän puolella, päinvastoin.

Siekkinen kertoo sydämensä olevan särkynyt, mutta hän pitää siitä huolimatta vähäistäkin toivoa yllä. 

– Niin paljon isoja asioita niin lyhyessä ajassa. Isoin onni ja pahin pelko laitettu samaan pakettiin. Me pyydetään, että jos voisitte rukoilla meidän ja vauvan puolesta. Pikkuinen taistelee nyt. Me taistellaan pikkuisen puolesta, hän päättää tekstinsä.

Julkaisu on kerännyt lyhyessä ajassa valtavasti onnentoivotuksia ja viestejä, joissa Siekkisen someseuraajat kertovat omista vastaavista tilanteistaan.

– Niin paljon voimia ja rakkautte teille, kädet ristissä täällä, näyttelijä Johanna Puhakka kirjoittaa.

– Ei tiedä mitä edes sanoa! Täällä rukoillaan teidän puolesta, niin paljon voimia teille, some- ja hyvinvointivaikuttaja Sofia Aiello-Tikka kommentoi.

– Paljon paljon voimia, somevaikuttaja Sara Sieppi kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat