Ilveksen amerikkalaiskonkari ajoi Jukurit-tähden karmealla lyönnillä sairaalaan: "Pahalta näyttää"

Mikkelin kolmas erä käynnistyi rytinällä: Adam Clendening hakkasi Michal Kovarcikia kipeästi käsille 3:05

Tampereen Ilves kärsi perjantaina kolmannen peräkkäisen tappionsa ja menetti sarjan kärkipaikan paikallisvastustajalleen. Tupsukorvat jäivät Mikkelissä viidenneksi nousseen Jukureiden jalkoihin maalein 2–4.

Jukurit osui ensimmäisessä ja toisessa erässä kahdesti. Niko Huuhtanen ja Pekka Jormakka iskivät tehot 1+2 ja Oskars Batna 1+1. Ilveksen maaleista vastasivat Matias Mäntykivi ja päätöserän 2–4-kavennuksella Joona Ikonen.

Ilves lähti päätöserään ylivoimalla, mutta vahvaa kautta pelaava Jukureiden tshekkiläishyökkääjä Michal Kovarcik karkasi kesken kaiken läpi. Ilves-puolustaja Adam Clendening päätti kuitenkin Kovarcikin matkanteon hurjalla lyönnillä käsille.

Kovarcik kiisi sormeaan pidellen pukusuojaan ja Clendeningin ottelu päättyi ulosajoon videotarkastuksen jälkeen. Ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen kertoi Kovarcikin olevan parhaillaan sairaalassa.

Tilanteesta seurasi rangaistuslaukaus, josta Patrik Puistola ei onnistunut lihottamaan kotijoukkueen johtoa.

Jukurit kohtaa lauantaina vierasottelussa HIFK:n ja Ilves isännöi kriisiin ajautunutta JYPiä.

Juttua ja otsikkoa muokattu kello 23.19. Lisätty Olli Jokisen kommentit sairaalassa olevasta Kovarcikista.