Ilveksen ruuhkaviikolle väkevä päätös – kyseenalainen maali kuumensi tunteet Oulussa

Matias Mäntykivi naulaa! Ilves askeleen lähempänä ryöstöä Kärpistä 1:07
Matias Mäntykivi naulasi Ilveksen 2–1-johtoon päätöserän alussa

SM-liigan sarjakärki Ilves haki täydet kolme pistettä härkäviikkonsa päätöspelistä Oulusta. Kärpät kaatui 4–1.

Ilveksen ja Kärppien tuplakohtaamisen toinen osa oli tamperelaisten juhlaa.

Kärppien 1–1-tasoitus toisen erän lopussa aiheutti parranpärinää. Joonas Kemppainen näytti huitaisevan kiekkoa mahdollisesti korkealla mailalla ennen maalintekoa. Osuma kuitenkin hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen.

Antti Pennanen käy kuumana! Kärpät tasoihin kyseenalaisella maalilla 2:55
Antti Pennanen käy kuumana! Kärpät tasoihin kyseenalaisella maalilla

Ottelu ratkesi kolmannessa erässä, kun vierasjoukkue latoi kiekon nopealla tahdilla kahdesti ohi Kärppien Tomi Karhusen. Ilveksen maaleista ottelussa vastasivat Ville Meskanen, Matias Mäntykivi. Eetu Päkkilä ja tyhjiin nakannut Eemeli Suomi.

Matias Mäntykiven voittomaalin voit katsoa pääkuvan videolta!

Ilves pelasi tällä viikolla peräti neljä ottelua, joista kolme vieraskentällä. Se onnistui keräämään 12 jaossa olleesta pisteestä yhdeksän.

Ainoa tappio tuli kotikaukalossa perjantaina, kun Kärpät oli vahvempi jatkoajalla 4–3.

Kärpät puolestaan hävisi viikon kolmesta matsistaan kaksi. Se on sarjataulukossa viidentenä.