Ilveksen supervireinen Jens Lööke: Rangaistus epäurheilijamaisuudesta!

Tulikuumalla Jens Löökelle jäähy epäurheilijamaisuudesta 1:05
Tulikuumalla Jens Löökelle jäähy epäurheilijamaisuudesta

SM-liigan pistepörssin kärkinimi, Ilveksen Jens Lööke sai Porissa rangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Lööke laukoi kiekon kohti Ässien Joni Ortiota summerin soidessa toisen erän päättymisen merkiksi. Tuomaristo tulkitsi, että Lööken olisi pitänyt jättää yritys tekemättä.

Tilanne oli todella tiukka, sillä summeri soi samaan aikaan, kun Lööke viritti lyöntilaukauksensa suoraan syötöstä. Kiekko meni maaliin, mutta osumaa ei tietenkään hyväksytty.

Katso tilanne pääkuvan videolta!

Ruotsalaisen temppu aiheutti Porissa pienimuotoisen kahakan, jonka jälkeen Löökelle tuomittiin kahden minuutin rangaistus epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Lööke oli ennen tätä iltaa tehnyt seitsemässä ottelussa häikäisevät 16 tehopistettä. Hän johtaa Liigan pistepörssiä.

Ilveksen SM-liigahistoriaa sivuava kauden alusta laskettavien suorien voittojen putki on menossa poikki, sillä Ässät johtaa kolmannessa erässä 2–0.