Ismo Laitela ja Seppo Taalasmaa kertausharjoituksissa! Tällaisessa jaksossa näyttelijät näkisivät ikonisen kaksikon

Näyttelijät Jarmo Koski ja Esko Kovero olivat paikan päällä Salkkareiden 25-vuotissyntymäpäivillä. 

Salatut elämät -sarjan syntymäpäivää juhlistetaan 25. tammikuuta Finnkinon Tennispalatsilla Helsingissä. Tuolloin nähdään myös sarjan juhlajakso. MTV Uutiset on mukana tapahtumassa ja uutisoi päivän käänteistä. 

MTV Uutiset haastatteli juhlatilaisuudessa näyttelijäkaksikkoa Esko Koveroa ja Jarmo Koskea, jotka näyttelevät suosikkisarjassa Ismo Laitelaa ja Seppo Taalasmaata. Ikoninen kaksikko on nähty sarjassa, mitä oudoimmissa tilanteissa aina nunnaluostarissa asti. Millainen jakson näyttelijät itse kirjoittaisivat kaksikolle? 

– Minulla tulee intuitiivisesti mieleen, että yllätys, yllätys, Ismo ja Seppo kutsutaan kertausharjoituksiin. Mitä siellä armeijassa sitten tapahtuisi? En tiedä, Kovero pohtii. 

– Voisi olla myös hauskaa, jos he lähtisivät matkalle. Siellä tulisi varmaan vähän erilaisia kommentteja Ismolta ja Sepolta, Koski puolestaan miettii. 

Miten Kovero ja Koski kuvailisivat roolihahmojaan? Mikä oli ikimuistoisin käänne sarjassa? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Sarjan ensimmäinen jakso nähtiin MTV3:lla maanantaina, 25.tammikuuta 1999. Sarja lähti liikkeelle poliisien saapumisella Pihlajakadulle.

Ulla oli alun perin soittanut poliisit paikalle, koska Tyyne Puustisen asunnosta valui vettä Taalasmaiden alakerran asuntoon.

Seppo on kyyristynyt Puustisen ovelle koittaen tiirikoida lukkoa. Paikalle saapuu Saku Salin. 

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen MTV Katsomo+ -tilauksella

Lue myös:

    Uusimmat