Israelin edustaja Eden Golan paljasti finaalin jälkeen tavoitteensa Euroviisuissa

Israelin euroviisuedustaja Eden Golan kertoi tunnelmistaan finaalin jälkeen 0:54
Voit katsoa Eden Golanin euroviisufinaalin jälkeisen haastattelun videolta. Hän kertoo muun muassa, miten Ruotsi on häntä kohdellut.

Israelin kiistelty euroviisuedustaja Eden Golan sijoittui viidenneksi. Finaalin jälkeen hän kertoi tuntemuksistaan medialle. 

Euroviisujen finaali käytiin 11. toukokuuta Ruotsissa Malmö Arenalla, ja voiton vei Sveitsin edustaja Nemo kappaleellaan The Code. Viidenneksi sijoittui Israelin kiistelty edustaja Eden Golan kappaleellaan Hurricane

Golan sai pisteitä yhteensä 375. Suomalaiselta yleisöltä esiintyjä sai huimat 12 pistettä, mutta ammatilaisraadin pisteet jäivät nolliin. 

Israelin osallistuminen viisuihin on herättänyt vastustusta maan Gazassa käymän sodan vuoksi. 

Golan kertoi tunnelmistaan medialle finaalin jälkeen. 

– Tavoitteeni tänne tullessa oli kolmen minuutin aikana saada ihmiset irti ajatuksistaan ja mielipiteistään ja saada heidät yhteyteen uudelle taajuudelle, jota kutsutaan musiikiksi. Sillä on kaunis kieli, ja mielestäni onnistuin tässä. Se on selvää, sillä sain toiseksi eniten yleisöääniä, mikä on uskomatonta. En olisi voinut toivoa parempaa sijoitusta, Golan kertoi medialle finaalin jälkeen.

Katso Eden Golanin koko haastattelu videolta.

Lue myös:

    Uusimmat