Jalkapalloilijan sydän pysähtyi kesken ottelun – oli elottomana seitsemän minuuttia, sitten tapahtui jotain uskomatonta

Espanjan jalkapallon kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla koettiin pelottava tilanne Cordoban ja Racing de Ferrolin välisessä ottelussa, kun Cordoban Dragisa Gudeljin sydän pysähtyi.

Kotijoukkueen Gudelj lyyhistyi kentän pintaan, kun ottelua oli pelattu reilut kymmenen minuuttia. Järkyttyneet joukkuetoverit murtuivat kyyneliin nähtyään tilanteen vakavuuden. Paikalle riensi ensihoitajia defibrillaattorin kanssa. Paikallislehti Dario Cordoban mukaan Gudelj oli elottomana seitsemän minuutin ajan.

Gudelj tuli takaisin tajuihinsa, kun häntä oltiin viemässä ambulanssiin. Serbialainen nousi vauhdilla ylös ja pyysi lupaa päästä jatkamaan peliä. Tätä ei kuitenkaan hänelle myönnetty, vaan hänet vietiin sairaalaan testeihin. Gudelj vietti yön sairaalassa. Dario Cordoban mukaan testitulokset olivat normaalilla tasolla.

– On todettu, että hän sai äkillisen sydänpysähdyksen, mutta hän oli tajuissaan poistuessaan areenalta. Hän sanoi haluavansa pelata, mutta hänet vietiin sen sijaan sairaalaan. Toivomme nopeaa paranemista, Cordoban toimitusjohtaja Javier Gonzalez Calvo sanoi.

Katso alta Dragisa Gudeljin ihmeherääminen.

Lue myös:

    Uusimmat