Jalkapallotähden vaimolla pakkomielle ruumiisiin

Serie A:ssa Romaa edustavan argentiinalaisen jalkapallotähden Paulo Dybalan vaimo Oriana Sabatini paljasti "Mihin menemme, kun unelmoimme" -podcastissa, että hänellä on pakkomielle ruumiisiin.

Dybala, 30, ja Sabatini, 28, menivät naimisiin tänä kesänä. Sabatini työskentelee mallina, näyttelijänä ja laulajana. Tämän lisäksi hänen suuri pakkomielteensä on ruumiit ja niiden balsamointi. Sabatini on käynyt aiheesta useamman kurssin ja suorittanut myös balsamointeja.

Sabatini kertoi podcastissa eräästä tapauksesta, kun hän sai myöhään illalla puhelun hautausurakoitsijalta. 

– Hän sanoi, että "Ori, nyt tulee ruumis puolen tunnin päästä. Oletko valmis tulemaan tänne? Sanoin tietenkin kyllä, kello oli kymmenen ja olin jo syönyt illallista. Minulla ei ollut muuta tekemistä, Sabatini sanoi Marcan mukaan.

Juuri tuolla kyseisellä kerralla Dybala päätti lähteä vaimonsa mukaan.

– Kysyin, että haluaako joku lähteä mukaan ja tuolloin kaikki olivat kiinnostuneita. Se on selvää, että kaikki haluavat juoruilla, he ovat uteliaita. Lopulta Paulo suostui ja sanoi, "älä huoli, jään hautaustoimistoon ja kävelen ympäriinsä ja odotan", Sabatini kertoi.

Sabatini kertoi aiemmin, että löysi balsamoinnin Instagram-tilin kautta. Hän on kuvaillut sitä kauniiksi uraksi.

– Olen ollut lapsesta asti kiinnostunut kuolemasta. Olen aina ollut hyvin utelias, Sabatini totesi.

Dybala oli aiemmin siirtymässä Saudi-Arabiaan, mutta tuo siirto ei toteutunut. Jälkikäteen tuli tulki, että Sabatinilla oli vaikutusta Dybalan päätökseen. Argentiinan kanssa MM-kultaa 2022 voittanut Dybala pelaa nyt kolmatta kauttaan Roman paidassa.

Lue myös:

    Uusimmat