Jälleen peruutuksia Flow Festivaleilla – nämä nimet tulevat tilalle

Flow Festivalin peruneiden artistien tilalle on nimitetty korvaavat esiintyjät.

Kaksi artistia on tällä viikolla perunut esiintymisensä Helsingin Suvilahdessa perjantaina 9. elokuuta alkavilla Flow Festivaleilla. Yhdysvaltalaisten artistien Ron Trentin sekä Amaaraen esiintymisten peruuntumisista tiedotettiin keskiviikkona 7. elokuuta. 

Ron Trentin oli määrä esiintyä Flow'ssa lauantaina ja Amaaraen perjantaina. Flow kertoo verkkosivuillaan, että Ron Trentin tilalla festivaaleilla esiintyy Jimi Tenor & Jori Hulkkonen ja Amaaraen tilalla Ecco2k.

Myös muiden Flow Festivalin ohjelmaan aiemmin vahvistettujen artistien esiintymisiä on jouduttu perumaan. Heinäkuussa kerrottiin, että yksi Flow Festivalin tämän vuoden pääesiintyjistä, The Smile, joutui perumaan keikkansa. Yhtye perui myös kiertueensa tulevat keikat. Syynä perumisille The Smile ilmoitti yhtyeen kitaristin Jonny Greenwoodin sairastumisen.

The Smilen tilalla Flow Festivaleilla esiintyy englantilainen tuottaja, laulaja ja lauluntekijä James Blake.

Myös suomalaisräppäri Iben esiintyminen Flow'ssa peruuntui. Ibe oli kiinnitetty Flow Festivalin perjantaihin, mutta artisti tiedotti keväällä peruvansa kesän kiertueensa kokonaisuudessaan. Ibe kertoi tuolloin Instagramissa, että on voinut huonosti ja tarvitsee aikaa levätä ja toipua. Hän kertoi hakeneensa ammattiapua ja keskittyvänsä hyvinvointiinsa. 

Flow Festivalia vietetään 9.–11. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat