Janina Fry julkisti muuttouutisen: "Kotimaa kutsuu"

Janina Fry muuttaa Suomeen.

Yrittäjä ja malli Janina Fry, 50, kertoo tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan muuttavansa takaisin Suomeen. Fry ja hänen perheensä ovat asuneet viime vuodet Ruotsissa. 

– Kotimaa kutsuu. Muutama vuosi Tukholmassa on opettanut paljon ja rikastuttanut elämää, ja on ollut tosi ihanaa! Tuntuu kuitenkin hyvältä palata Suomeen. Lapset ovat menneet tuttuun kouluun ja duuniprojektit täällä ovat alkamassa., hän kirjoittaa julkaisussaan.

Fry kertoo julkaisussaan perheensä toisen kodin säilyvän edelleen Tukholmassa, jossa hän aikoo säännöllisesti käydä sekä työn että huvin merkeissä.

– Tukholmassa on ihania ystävyyssuhteita ja yhteistyökumppaneita ja tarkoituksena onkin vahvistaa ystävyyden siltaa Suomen ja Ruotsin välillä, hän päättää tekstinsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Fry nousi julkisuuteen vuonna 1993, kun hän voitti Suomen Neito -kauneuskilpailun. Sittemmin hän on luonut uran muun muassa mallina, laulajana sekä yrittäjänä.

Fry nähtiin vuonna 2020 Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssinopettajanaan Anssi Heikkilä. Vuonna 2022 Fry kilpaili Masked Singer Suomi -ohjelmassa Timanttina.

Fry avioitui Mark Fryn kanssa vuonna 2007. Parilla on kaksi lasta. 

Lue myös:

    Uusimmat