Janne Kataja jatkaa kuokkimista – sarjan uudella kaudella vieraillaan Riitta Väisäsen luona

Kuokkavieras Kataja -ohjelmassa matkataan Janne Katajan johdolla Laitilasta Savonlinnaan ja Äänekoskelta Orimattilaan. 

Kuokkavieras Kataja saa jatkoa tänä syksynä. Janne Kataja ja hänen aisaparinsa, kuvaaja Hannu Pyyhtiä ja äänittäjä Sami Auru, viettävät kussakin jaksossa 42 tuntia yhdellä paikkakunnalla ilman rahaa, ja he joutuvat tulemaan toimeen paikallisten vieraanvaraisuuden avulla.

Ohjelman toisella kaudella käydään muun muassa traktoritehtaalla, Jannen lapsuuden kesämummolassa ja yökylässä Riitta Väisäsen luona.  

Kymmenen jakson kuluessa Janne, Sami ja Hannu pääsevät arvioimaan vieraanvaraisuutta. Kauden kohteina ovat Loppi, Orimattila, Äänekoski, Savonlinna, Viitasaari, Hamina, Laihia, Imatra, Ulvila ja Laitila. Kunkin reissun päätteeksi on aika antaa arvio vieraanvaraisuudesta sekä luovuttaa vierailusta kertova plakaatti kunnan edustajille.

Tutustu aisapareihin: 

Sami Auru

Yli 25 vuoden kokemuksella varustettu Sami on todellinen tv-alan ja äänityön monitaituri. Sami on jo kauan asunut pääkaupunkiseudulla, mutta syntymäpaikkakunta Teuva resonoi yhä hänen puheessaan. 

Tällä Kuokkavieras-kaudella Sami todisti yllätysten voiman – tulihan vahingossa säikäytettyä niin entinen Miss Eurooppa kuin oman serkun tytärkin!

Hannu Pyyhtiä

Hannun kamera on nähnyt maailmaa. Matkoillaan hän on kolunnut jo kuusi mannerta ja 40 maata – vain Etelä-Manner on vielä valloittamatta.

Tällä kaudella Hannun adrenaliini virtasi erityisesti Lopella, missä hän koki mieleenpainuvan sivuvaunuajelun. Vaikka maailma on tullut tutuksi, kotimaan yllätykset saavat edelleen kuvaajan sydämen pamppailemaan!

Joona Tikkanen (jakso 7/10: Laihia)

Laihian jaksossa kameran takana nähdään uusi tuttavuus, kun Hannua tuuraa Jannelta juniorikuvaaja-tittelin saava Joona. Medianomiopintoja suorittanut Joona on jo ehtinyt niittää mainetta freelancerina työskennellen monta vuotta sosiaalisen median jättinimille.

Tämä rauhallinen Pohjanmaan kasvatti sulautuu Kuokkis-tiimiin Laihialla kuin olisi aina ollut osa porukkaa. 

Kuokkavieras Kataja alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 28.10. klo 21. 

Lue myös:

    Uusimmat