Jasmin Hamid teki marjanpoiminnasta hulvattoman flirttivideon: "Kuivaa design-vattua on pakkasessa 13 litraa"

Sijoittaja-näyttelijä Jasmin Hamid naurattaa sosiaalisessa mediassa marjanpoimintavideollaan, joka on vastaisku Tinder-deittisovelluksen kalakuville. 

Sijoittaja ja Salatut elämät  -sarjassa aikoinaan näytellyt  Jasmin Hamid  teki oman vastineensa Tinder-deittisovelluksen kalakuville. Muun muassa New York Post, The Cut ja LAD Bible ovat käsitelleet tätä deittailusovellusten trendiä, jossa miesten lisäämät kalaotokset herättävät tunteita laidasta laitaan. 

– Tiedättekö Tinderin kalakuvat? Tässä tulee marja edition, Hamid kirjoittaa videolla. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän muun muassa nostelee videolla marjaämpäriä ja -koreja, repii paitansa ja punnitsee marjasaalistaan. 

– Mitäpä sitä ei tekisi voidakseen esitellä kesän marjasaaliistaan? Tällä metsästäjä-keräilijällä aseenaan tälläkin kertaa hyttyskarkote ja hirvikärpäshattu, Hamid kirjoittaa. 

– Mökillämme on ollut niin älytön vadelmasato, että mustikanpoiminta on jäänyt totaaliseen paitsioon. Missään nimessä en arvota ihmistä poimimansa marjamäärän perusteella, mutta paukuttelen nyt henkseleitä sen verran, että kuivaa design-vattua on pakkasessa 13 litraa ja märät hillomarjat päälle. Voipi olla, että menee viimeiset lomapäivät mustikkametsässä. Eihän sitä muuten kehtaa täällä mökkiseuduilla enää naamaansa näyttää, Hamid jatkaa. 

Videon taustalla soi Right Said Fredin kappale I’m Too Sexy (7” Mix).

Hamid näytteli Salkkareissa Katariina Mäkelää vuosina 2009–2013.

Lue myös:

    Uusimmat