Jesse Puljujärvelle kostettiin – sai Oliver Kapasen nauramaan

Jesse Puljujärvi syötti Lars Ellerin maalin 0:26
Jesse Puljujärvi syötti Lars Ellerin 1–0-maalin.

Jesse Puljujärvi oli pirteällä pelipäällä Montrealia vastaan, kun Penguins otti Canadiensista 6–3-voiton.

Suomalainen syötti ottelun avausmaalin heti ensimmäisessä erässä. Puljujärvi sai kiekon hyökkäysalueelle, taiteili kiekon Lars Ellerille, joka laittoi verkot tötterölle.

Katso Puljujärven syöttö ja Penguinsin 1–0-maali jutun ylälaidan videolta.

Puljujärvi ei onnistunut tekemään enempää tehopisteitä, mutta oli vahvasti mukana muissa tapahtumissa. Toisessa erässä suomalainen taklasi rajusti Emil Heinemania, joka lensi kovaa laitaa päin. Montreal-leiristä Kaiden Guhle hyökkäsi välittömästi suomalaisen kimppuun ja kosti Puljujärven taklauksen.

Montrealin Oliver Kapanen oli myös kentällä seuraamassa tapahtumia läheltä. Puljujärvi protestoi kovaan ääneen Guhlen temppua, mikä sai Kapasen nauramaan.

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Tilanteesta annettiin Guhlelle kahden minuutin jäähy väkivaltaisuudesta. Puljujärvi joutui kahden minuutin istunnolle laitataklauksesta. Heinemanille ei onneksi käynyt tilanteessa kuinkaan, vaan hän teki vielä ottelussa myöhemmin maalin.

Penguins otti lopulta kamppailusta selkeän 6–3-voiton. Puljujärven saldoksi jäi tehot 0+1, kahden minuutin jäähy, yksi laukaus ja yksi taklaus.

Montrealin Oliver Kapanen pelasi reilut 12 minuuttia, mutta ei saanut enempää tehomerkintöjä aikaan kuin yhden laukauksen.

Puljujärvi seurasi Pittsburghin edellisen pelin katsomosta. Oliver Kapanen on nyt pelannut kolme NHL-ottelua tehopistein 0+1.

Lue myös:

    Uusimmat