Jesse Puljujärvi hirviömäisessä iskussa: "Olemme sanattomia"

Huomasitko mitä Jesse Puljujärvi teki Leijonien tasoituksessa? Tuomarikin ohjeistamassa 0:12
Klassikko MM-kisoista: Huomasitko mitä Jesse Puljujärvi teki Leijonien tasoituksessa? Tuomarikin ohjeistamassa

Jesse Puljujärven valmistautuminen NHL-kauteen ei olisi voinut saada makeampaa loppua. Suomalaishyökkääjän ketju oli suorastaan ilmiliekeissä Pittsburgh Penguinsin 7–3-kotivoitossa Columbus Blue Jacketsista.

Ottelun avausmaalin iski Columbuksen Mikael Pyyhtiä. Puljujärvi viimeisteli toisen erän alussa näyttävän läpiajomaalin, jolla Penguins meni ottelussa 3–2-johtoon.

– Olemme sanattomia, Penguins hehkutti sosiaalisen median kanavillaan suomalaisen osumaa.

Heti seuraavassa vaihdossa, vain 11 sekuntia myöhemmin Puljujärvi pääsi täysin vapaana oikealla laidalla jakamaan nopean syötön Rizz McGroartylle, joka täräytti isännät harjoitusottelussa jo 4–2-johtoon.

Puljujärven, McGroartyn ja tanskalaisen Lars Ellerin hyökkäystrio loi tämän jälkeenkin useamman maalipaikan lyhyessä ajassa. Eller onnistui vielä samassa erässä tekemään Pittsburghille 6–3-johtomaalin.

Päätöserässä Eller kaunisteli vielä loppulukemat 7–3:een Puljujärven ja McGroartyn syötöistä.

Puljujärvi teki harjoituskauden neljässä ottelussaan kovat tehot 4+4=8. Pittsburgh starttaa kautensa keskiviikon kotiottelussaan New York Rangersia vastaan.