Joel Pohjanpalolta herkullista HJK-vihjailua: "Olen 'Ägälle' joskus luvannut"

Joel Pohjanpalo analysoi omaa ja edustamansa Venezian starttia Serie A:ssa 0:55
Joel Pohjanpalo analysoi omaa ja edustamansa Venezian starttia Serie A:ssa.

Huuhkajien ja Serie A -seura Venezian hyökkääjä Joel Pohjanpalo vihjaili maanantaina MTV Urheilulle, että hänet saatetaan nähdä vielä joskus HJK-paidassa.

Hiljattain 30 vuotta täyttänyt Pohjanpalo on saanut tänä syksynä makean uuden luvun uralleen, kun hänen edustamansa Venezia on pelannut sarjanousun jälkeen Serie A:ssa.

Pohjanpalo on tehnyt seuralle kaksi osumaa viidessä liigapelissä. Kanaalikaupungissa loistavasti kesästä 2022 lähtien viihtyneen suomalaisen sopimus kantaa vuoteen 2027 saakka.

Pääkuvan videolla Pohjanpalon ajatuksia omasta ja seuransa startista Serie A:ssa. 

Pohjanpalo tunnustaa, että uran päättäminen Veneziassa on mahdollista. Toisaalta hän huomauttaa myös HJK:n toimitusjohtajalle Aki Riihilahdelle antamastaan lupauksesta.

– Sen minä olen sinänsä "Ägälle" joskus luvannut, että tulen Suomeen pelaamaan HJK:hon sitten viimeisen vuoden. Katsotaan sitten tuleeko se ajankohtaiseksi milloin. Toivottavasti nyt ei ainakaan vähään aikaan, Pohjanpalo pyörittelee hymyillen.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Pohjanpalo pelasi HJK:ssa vuosina 2011-2013. Sen jälkeen matka on vienyt Saksan ja Turkin kautta Italiaan.  

– Sitä ei ole missään nimessä poissuljettu, että HJK:ssa urani lopettaisin joskus, Pohjanpalo lisää. 

Seuraavaksi Pohjanpalo nähdään Huuhkajien mukana, kun A-maajoukkue kohtaa Irlannin torstaina ja Englannin sunnuntaina Kansojen liigassa Olympiastadionilla.   

Joel Pohjanpalo osui AS Romaa vastaan 1:40
Joel Pohjanpalo täräytti maalin AS Roman verkkoon syyskuun lopussa. 

Juttua muokattu klo 13.12: Pohjanpalo oli HJK:n pelaaja vuoteen 2016 saakka, mutta lähti lainasopimuksella Saksaan jo vuonna 2013. 

Lue myös:

    Uusimmat